Λίβερπουλ - Αρσεναλ: Στο... κόκκινο η Premier League!

Λίβερπουλ – Αρσεναλ: Στο… κόκκινο η Premier League!

Eναρξη: 19.30, 24/08/2019
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Ντέρμπι… κορυφής στην Premier League, όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ. Τα απίθανα νούμερα των Reds και το ρεκόρ που θέλουν να σπάσουν οι Λονδρέζοι. 

Για το ρεκόρ η Λίβερπουλ

Επηρεασμένη από την κούραση λόγω του τελικού του Σούπερ Καπ Ευρώπης, (4ο ματς σε 13 ημέρες), δεν έπεισε στο Σεντ Μέρις κόντρα στη Σαουθάμπτον, αλλά κατάφερε να πάρει σημαντική εκτός έδρας νίκη 2-1. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η γκάφα του Άντριαν που αποδεικνύει πως οι Κόκκινοι χωρίς τον Άλισον κάτω από τα δοκάρια έχουν… θέμα. Η Λίβερπουλ συμπλήρωσε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα (15-4-0, 11 σερί νίκες). Αν κερδίσει την Αρσεναλ, τότε θα ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ της στην Premier League, που κρατάει από το 1990 και είναι οι 12 διαδοχικές νίκες! Στο Ανφιλντ παραμένει αήττητη από τον Απρίλιο του 2017 (31-10-0)!

Ιδανικό ξεκίνημα η Άρσεναλ

Ναι, για πρώτη φορά από τη σεζόν 2009-10 η Άρσεναλ ξεκίνησε με «2 στα 2» το πρωτάθλημα γεγονός που έχει σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού! Τα βρήκε δύσκολα κόντρα στη Μπέρνλι, όμως έκαμψε την αντίστασή της (2-1 εντός έδρας) χάρη στις ατομικές ενέργειες των Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ. Επιστρέφουν στα πλάνα του Εμερι οι Οζίλ, Τσάκα, εκτός πλάνων οι Μπεγερίν, Τίρνεϊ. Ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε τρία γκολ σε 13 παιχνίδια της Premier League κόντρα στους Big Six, ένα γκολ ανα 356 λεπτά. Κόντρα στις άλλες ομάδες πέτυχε 31 γκολ σε 38 παιχνίδια

Τα στατιστικά, Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στους τελευταίους οκτώ αγώνες εναντίον της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Άρσεναλ είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στο Anfield κόντρα στη Λίβερπουλ στην Premier League (2 ισοπαλίες, 4 ήττες)

Κανένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ δεν έδωσε περισσότερα γκολ από τους αγώνες μεταξύ Λίβερπουλ και Άρσεναλ (155 γκολ σε 54 παιχνίδια).

Η Άρσεναλ έχασε 13 εκτός έδρας παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford (16) έχουν χάσει περισσότερα στον αγώνα.

Η Άρσεναλ θα επιδιώξει να κερδίσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν για την ένατη φορά στην ιστορία της και για πρώτη φορά από το 2004-05, όταν τερμάτισε 2η πίσω από την Τσέλσι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X