Λίβερπουλ - Μπέρνλι: Η πίεση στα πόδια των Reds!

Λίβερπουλ – Μπέρνλι: Η πίεση στα πόδια των Reds!

Εναρξη: 14.00, 10-03-2019
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Πίεση στη Λίβερπουλ, η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε και οι Reds καλούνται να αντέξουν. Το Ανφιλντ σύμμαχος στον δρόμο για τον τίτλο!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε χατ-τρικ σε 13’ και η Μάντσεστερ Σίτι «ξέσπασε» στο β’ μέρος, παίρνοντας τη νίκη επί της Γουότφορντ με 3-1 και βρέθηκε στο +4 από τη Λίβερπουλ! «Η Πρέμιερ Λιγκ πλέον άλλαξε. Αυτή τη στιγμή πέσαμε δεύτεροι και η Σίτι είναι πρώτη. Η χρονιά, όμως, δεν έχει τελειώσει και δεν θα τα παρατήσουμε» είπε ο Γίργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ καλείται να βρει αντανακλαστικά. Οι χαμένες ευκαιρίες του Σαλάχ με την Έβερτον ανέδειξαν το επιθετικό πρόβλημα της Λίβερπουλ σε ένα κρίσιμο ντέρμπι τίτλου για τους Reds. Υπάρχει η εκτίμηση ότι η προσπάθεια βελτίωσης της άμυνας στοιχίζει στην ομάδα. Αυτό αποτυπώθηκε στο Goodison Park, όταν οι ευκαιρίες που βγήκαν από τους Κόκκινους ήταν λιγοστές. Ο Κλοπ μετά το 5-0 με την Γουότφορντ στάθηκε στο πως μπορεί να έχει επηρεαστεί αγωνιστικά η ομάδα του σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και σε ένα σημείο όπου η πίεση είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Η πραγματικότητα επίσης είναι πως επιθετική γραμμή δεν είναι το ίδιο αποδοτική και ουσιαστική με πριν. Ο τραυματισμός του Φιρμίνο στο πόδι έκανε το πρόβλημα εντονότερο.

Όμως υπάρχουν κι άλλα ζητήματα όπως η φόρμα του Σαλάχ. Για τον Αιγύπτιο άπαντες σχεδόν το είχαν αποδεχθεί ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ίδια χρονιά με πέρυσι. Ωστόσο μες στην χρονιά παρουσίασε ανάλογα αγωνιστικά δείγματα με περσινά. Η συνέχεια; Απογοητευτική! Εχει φτάσει στο σημείο να σκοράρει μόλις μία φορά στα τελευταία επτά ματς. Είχε κατά καιρούς ορισμένες πολύ καλές στιγμές, αλλά μέχρι εκεί. Κι άλλοι παίκτες βέβαια δεν κάνουν το ίδιο καλή χρονιά με πέρυσι όπως ο Χέντερσον.

Kόντρα στη Μπέρνλι η Λίβερπουλ αναζητά τρίποντο ηρεμίας και το Ανφιλντ είναι σύμμαχος, αφού είναι αήττητη στα 35 τελευταία εντός στην Premier League, έχοντας 25 νίκες. Αν δεν χάσει σήμερα, ισοφάριζει τη Γιουνάιτεντ και θα μόνο Σίτι (37) και Τσέλσι (86) έχουν περισσότερα ματς αήττητες. Η Λίβερπουλ έχει 9 νίκες στα 11 τελευταία εντός με τη Μπέρνλι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η τελευταία ήττα ήταν τον Σεπτέμβρη του 1974! Ο Σαλάχ σε κακή κατάσταση, ο Φιρμίνο ανέτοιμος και μόνο ο Μανέ σηκώνει το φορτίο της επίθεσης με έξι γκολ στα πέντε τελευταία εντός για το πρωτάθλημα!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X