Λίβερπουλ - Χάντερσφιλντ: Στο κυνήγι τίτλου οι Reds!

Λίβερπουλ – Χάντερσφιλντ: Στο κυνήγι τίτλου οι Reds!

Εναρξη: 22:00, 26/04/2019
Γήπεδο:
Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Η μάχη του τίτλου στο… κόκκινο, η κορυφή της Premier League αλλάζει διαρκώς χέρια και η Λίβερπουλ πριν τη… Μπαρτσελόνα έχει τον έναν από τους τρεις «τελικούς» εντός συνόρων. 


Ολα για τον τίτλο η Λίβερπουλ

Η Κάρντιφ έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο, αλλά οι Reds είναι τόσο παθιασμένοι για την κούπα που δε σταμάτησαν ούτε στην Ουαλία. Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 εκτός έδρας, έφτασε στους 88 πόντους, πέτυχε ρεκόρ βαθμών στην ιστορία της (με το σύστημα των τριών βαθμών στη νίκη) και συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη για την κούπα! Το Champions League και η Μπαρτσελόνα μπορούν να περιμένουν, αφού το παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ είναι ο πρώτος από τους τρεις τελικούς εντός συνόρων! Ο μαραθώνιος για τους Reds έχει ακόμα τρεις στροφές,  και μπορεί η Σίιτ να ξαναπέρασε πρώτη, ωστόσο οι Κόκκινοι θα παλέψουν μέχρι τέλος. Τη Μ. Παρασκευή υποδέχονται τη Χάντερσφιλντ, στις 4 Μαΐου παίζουν με τη Νιουκάστλ εκτός, ενώ στην τελευταία αγωνιστική (12/05) υποδέχονται τη Γουλβς. Σε τρία ραντεβού απέναντι στην ουραγό της Premier League μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ σε κανένα από αυτά δε δέχθηκε γκολ! Εύκολη αποστολή; Γίνεται ευκολότερη από τη στιγμή που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο Ανφιλντ για την Premier League έχει παραχωρήσει μόλις δυο ισοπαλίες σε 17 ματς, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (48 γκολ ενεργητικό), αλλά και την κορυφαία άμυνα (10 γκολ παθητικό).

Για το γόητρο η Χάντερσφιλντ!
Η Χάντερσφιλντ ήταν η πρώτη ομάδα της Premier League που έμαθε τα… δυσάρεστα, αφού λύγισε από την πίεση και ο υποβιβασμός ήρθε και μαθηματικά τον… Μάρτιο ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της Ντέρμπι! Επτά διαδοχικές ήττες, αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της στα μεγάλα σαλόνια και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ. Βέβαια, όλοι στον σύλλογο επιθυμούν να γίνει με καλύτερο τρόπο, αν και ακολουθούν τρία δύσκολα ματς με Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον. Χαρακτηριστικό της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται είναι το γεγονός πως από το 4-1 κόντρα στη Μπόρνμουθ τον Φλεβάρη του 2018 δεν έχει σκοράρει περισσότερα από δυο γκολ σε εντός έδρας ματς. Εκτός σκόραρε τρεις φορές με τη Γουέστ Χαμ πριν ένα μήνα, αλλά δέχθηκε… τέσσερα.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X