Ρεκόρ η Λίβερπουλ, ασύλληπτος ο Μίλνερ!

Ρεκόρ η Λίβερπουλ, ασύλληπτος ο Μίλνερ!

Από τη στιγμή που έκανε το… μπαμ επί ημέρων Μπρένταν Ρότζερς, τότε που η Λίβερπουλ στην εκπληκτική χρονιά της (2013-14) με μπροστάρη τον Λουίς Σουάρες τερμάτισε στη δεύτερη θέση, κάθε ξεκίνημα της σεζόν ακούγεται η φράση και επαναλαμβάνεται «φέτος είναι η χρονιάς της». Φέτος, όμως, δείχνει πιο ικανή από ποτέ.

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου, η Πρέμιερ Λιγκ έχει περάσει τέσσερις μήνες αγωνιστικής δράσης και η Λίβερπουλ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της, όπου μετά τη νίκη της Τετάρτης με ανατροπή κόντρα στην Μπέρνλι (3-1) «σφράγισε» τη συγκεκριμένη επίδοση, των 15 παιχνιδιών δίχως ήττα και τους 39 πόντους ως συγκομιδή.

Παράλληλα, έχει βελτιώσει και το κομμάτι που «πόναγε», εκείνο που στάθηκε η αιτία να χάσει τον τίτλο τη σεζόν 2013-14 και μιλάμε για την αμυντική λειτουργία. Δέχτηκε μόλις έξι γκολ σε αυτό το διάστημα, στοιχείο που μετά από 15 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ είχαν κάνει στο παρελθόν μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τη σεζόν 1985-86), η Αρσεναλ (τη σεζόν 1990-91) και η Τσέλσι (τις σεζόν 2004-05 και 2008-09). Το μεσημέρι του Σαββάτου (08/12), οι «κόκκινοι» θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή πορεία τους κόντρα στην Μπόρνμουθ εκτός έδρας.

Και πώς να χάσει;
Μέσα στα πολλά ρεκόρ της Λίβερπουλ, έχουμε και έναν άνθρωπο που ότι πιάνει γίνεται… χρυσός! Το όνομα αυτού: Τζέιμς Μίλνερ! Δεν είναι ένα γεγονός που συμβαίνει μόνο όταν φοράει τη φανέλα της Λίβερπουλ, αλλά εντοπίζεται και στις υπόλοιπες επαγγελματικές στέγες του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 32χρονος σκληροτράχηλος μέσος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, όταν σκοράρει για την ομάδα του εκείνη δεν ηττάται! Εχει φορέσει τη φανέλα πέντε ομάδων από τη σεζόν 2002-03 και μετά, όλες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, ξεκινώντας με τη φανέλα της Λιντς και τις Νιούκαστλ, Αστον Βίλα, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ να παίρνουν σειρά γεμίζοντας την καριέρα του.

Σκόραρε σε αυτές μέχρι στιγμής 49 φορές στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 37 νίκες και 11 ισοπαλίες. Ασύλληπτο ως ρεκόρ, με τελευταίο… θύμα την Μπέρνλι! Πάντως, ο Αγγλος αποτελεί και τον άνθρωπο των ντέρμπι, μιας και τα 3 από τα 5 τελευταία του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X