Λίβερπουλ - Νόριτς: Πρεμιέρα οι Reds με στόχο τον τίτλο!

Λίβερπουλ – Νόριτς: Πρεμιέρα οι Reds με στόχο τον τίτλο!

Εναρξη: 22:00, 09/08/2019
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Πρεμιέρα στην Premier League και η Λίβερπουλ θέλει να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Αντίπαλος η νεοφώτιστη, Νόριτς.

Μοναδικός στόχος ο τίτλος για τη Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο της κάθε χρόνο προοδεύει. Κάθε χρόνο εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο δυνατή αγωνιστικά. Ο Γερμανός – που συνεχίζει να έχει ως την πιο μεγάλη του πρόκληση το να πάρει πρωτάθλημα με την Λίβερπουλ – έφτιαξε ένα σύνολο με νεανικό στοιχείο αλλά και εμπειρία – ισορροπία. Η δουλειά του φαίνεται και από το πως ανέδειξε παίκτες αλλά και το πως έφτασε στο επίπεδο να έχει ακόμα και στόπερ – πρωταγωνιστές σαν τον αρχηγό του, Φαν Ντάικ.

Η Λίβερπουλ εντός και εκτός γηπέδου είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως. Είχε την κορυφαία άμυνα και το πλέον συμπαγές κέντρο αλλά και μία πολύ παραγωγική γραμμή κρούσης. Δέχθηκε 22 γκολ στο πρωτάθλημα και 38 σε 53 ματς στο σύνολο. Κανένας άλλος γκολκίπερ δεν είχε περισσότερα ματς στο μηδέν από τον Άλισον που κράτησε χωρίς γκολ την εστία του σε 21 αγώνες. Ο Άλισον ήταν εξαιρετικός και στο Champions League αλλά και στο Κόπα Αμέρικα και αποδείχθηκε παίκτης – κλειδί για την Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ πιστεύει πολύ στο ρόστερ του και για αυτό τα μεταγραφικά δεδομένα δεν θα αλλάξουν δραματικά την ομάδα. Δόθηκαν ήδη νέα συμβόλαια σε Σαλάχ, Σάντιο Μανέ, Φιρμίνο, Ρόμπερτσον, Άρνολντ και Γκόμες. Θα ακολουθήσει και ο Φαν Ντάικ.

Η παράδοση, Λίβερπουλ vs Νόριτς

Το 1994 σημειώθηκε η πιο πρόσφατη νίκη της Νόριτς επί της Λίβερπουλ. Από τότε ο απολογισμός είναι 10-2-0 υπέρ των «κόκκινων»! Οι 16 αναμετρήσεις τους σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ είχαν συνολικά 63 γκολ (45 η Λίβερπουλ)!

Ξανά στα σαλόνια η Νόριτς
Τρία χρόνια μετά, η Νόριτς είναι ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού στην περσινή Τσάμπιονσιπ δεν είχε αντίπαλο έχοντας μόλις έξι ήττες στον μαραθώνιο. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν τον Φεβρουάριο και από τότε μετρά 10-4-0. Ο Φάρκε κάνει εξαιρετική δουλειά, ωστόσο δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα. Τελευταία προσθήκη της Νόριτς ο χαφ Αμαντού, που ήρθε δανεικός από τη Σεβίλλη. Στο τελευταίο φιλικό τεστ νίκησε 1-0 την Τουλούζ. Η Νόριτς έχει νικήσει μόνο σε μία από τις 16 πιο πρόσφατες «πρεμιέρες» της σε πρωτάθλημα (1-8-7)!

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X