Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα: Με παράδοση οι Πολίτες!

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα: Με παράδοση οι Πολίτες!

Έναρξη: 14:30, 26/10/2019
Γήπεδο: Etihad, Μάντσεστερ

Η Σίτι υποδέχεται την Άστον Βίλα, έχει σύμμαχο την παράδοση και θέλει νίκη για να πάει στο -3 πριν το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ.

Μάντσεστερ Σίτι για το… -3!
Η Σίτι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στο Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, δημιούργησε πολλά φάσεις και επικράτησε 2-0. Ετσι, επέστρεψε στις νίκες, ενώ είδε τη Λίβερπουλ να γκελάρει στο Ολντ Τράφορντ και η διαφορά να μειώνεται στους έξι βαθμούς. Την Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ διέλυσε την Αταλάντα (5-1 εντός έδρας) παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ είχε απουσίες στην άμυνα. Αγουέρο και Στέρλινγκ ήταν εντυπωσιακοί και οι Πολίτες με την τρίτη νίκη στον όμιλο, ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Νέα προβλήματα, εκτός ο καλός μπακ Ζιντσένκο και ο βασικός χαφ Ρόδρι. Ανέτοιμοι ο στόπερ Λαπόρτ και ο Σανέ.

Χωρίς παράδοση η Άστον Βίλα
Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου, η Βίλα νίκησε την Μπράιτον (2-1 εντός έδρας), εκμεταλλευόμενη έτσι το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ετσι, διεύρυνε το αήττητο σερί, μετρά δυο νίκες, μια ισοπαλία και έφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Χωρίς άγχος στο Μάντσεστερ, με την επίθεσή της να είναι στα καλύτερά της. Βέβαια, το 2007 σημειώθηκε το πιο πρόσφατο διπλό της Αστον Βίλα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Από τότε μετρά εννέα σερί ήττες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X