Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ: Επιστροφή στην κορυφή;

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ: Επιστροφή στην κορυφή;

Εναρξη: 22:00, 06/05/2019
Γήπεδο: Ετιχαντ, Μάντσεστερ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δυσκολεύεται με τη Λέστερ και ο Ρότζερς θέλει εκδίκηση! Μάντσεστερ Σίτι vs Λέστερ σε μάχη… τίτλου!

Μάντσεστερ Σίτι για τίτλο!
Ο Οριγκί με γκολ στο τέλος κράτησε τη Λίβερπουλ ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου, την έστειλε στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα, τελευταία φορά ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, στο 2-1 από τη Νιούκαστλ και έκτοτε δεν έχουν επιτρέψει σε κανέναν να τους αμφισβητήσει! Στην προτελευταία στροφή φιλοξενεί τη Λέστερ στο «Etihad» και ενδεχόμενο τρίποντο θα την στείλει ξανά μόνη πρώτη στο ρετιρέ της Premier League. Η Σίτι, τη δεδομένη στιγμή και λίγες ώρες πριν από το ματς με τις «αλεπούδες», έχει υπέρ της και τη διαφορά τερμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε, αν διατηρήσει το αβαντάζ στην επίθεση, πάλι στέφεται εκείνη Πρωταθλήτρια. Την τελευταία αγωνιστική, η Σίτι αντιμετωπίζει τη Μπράιτον (που εξασφάλισε τη σωτηρία της) στο Amex και η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Άνφιλντ», την Γουλβς!
H Μάντσεστερ έχει κερδίσει τρία από τα τέσσερα τελευταία ραντεβού με τη Λέστερ στην Premier League. Μάλιστα, η Σίτι έχει κερδίσει οκτώ από τα δέκα τελευταία ματς που έδωσε τον Μάιο, έχοντας και δυο ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα πέτυχε 29 γκολ και δέχθηκε μόλις 5! Βέβαια, ο Πεπ έχει δυο ήττες ως τεχνικός της Σίτι κόντρα στη Λέστερ για την Premier League και μόνο από τη Τσέλσι έχει περισσότερες ήττες (3).

Ρότζερς και Βάρντι τα κλειδιά της Λέστερ!
Απέναντι στους «πολίτες», ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο άνθρωπος που θυμάται πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον τίτλο του 2014, σ’ εκείνη την απίστευτη σεζόν που είχε κάνει στον πάγκο των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ. Τότε είδε τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ να κόβουν πρώτοι το νήμα. Η Λέστερ στοχεύει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν απέναντι στους Πολίτες και αν το πετύχει θα είναι μόλις η πρώτη φορά από τη σεζόν 1986-87. Σύμμαχος των Πολιτών ο Τζέιμι Βάρντι. Ο επιθετικός των Αλεπούδων έχει σκοράρει 31 γκολ εναντίον των big six, περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη στη διοργάνωση!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X