Μάντσεστερ Σ. - Γουλβς: Το απίθανο σερί των Πολιτών με νεοφώτιστες!

Μάντσεστερ Σ. – Γουλβς: Το απίθανο σερί των Πολιτών με νεοφώτιστες!

Eναρξη: 22:00, 14/01/2019
Γήπεδο: Ετιχαντ, Μάντσεστερ

H Σίτι τα είχε βρει δύσκολα στον α’ γύρο από τη Γουλβς, ωστόσο τώρα την υποδέχεται με την ψυχολογία στα ύψη! Το ρεκόρ με τις νεοφώτιστες…

Ανεβασμένη η Μάντσεστερ Σ.
Καταιγιστική απέναντι σε Ρόδεραμ (7-0 Κύπελλο) και Μπέρτον (9-0 ημιτελικά Λιγκ Καπ) η Μάντσεστερ Σίτι, επιστρέφει στο πρωτάθλημα για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στη Λίβερπουλ. Η νίκη επί των «ρεντς» και το -4  άλλαξε εντελώς την ψυχολογία στο εσωτερικό της ομάδας που ξέρει πλέον πως όλα είναι διαφορετικά. Η Σίτι πιέζει από το πρώτο λεπτό βγάζει περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι της. Μετρά τέσσερις νίκες έχει σκοράρει 21 γκολ με 11 διαφορετικούς σκόρερ! «Από την πλευρά μας πρέπει να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και θέληση όπως στα προηγούμενα, αν τα κάνουμε, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε» τονίζει ο Γκουαρδιόλα.

Κάνει δύσκολη τη ζωή των μεγάλων η Γουλβς
Με σύμμαχο τη σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Λίβερπουλ στο Κύπελλο (2-1) και την εξαιρετική εμφάνιση του α’ γύρου ταξιδεύει στο Μάντσεστερ η Γουλβς. Η νεοφώτιστη έγινε η πρώτη ομάδα που κράτησε την πρωτοπόρο σε μονοψήφιο αριθμό τελικών (2), ωστόσο στο πρωτάθλημα δεν είναι σταθερή τελευταία και προβληματίζει (2-1-2). Εχει πάρει βαθμούς σχεδόν απ’ όλους τους μεγάλους, με τη Λίβερπουλ να είναι η μοναδική που έχει γλιτώσει σε επίπεδο πρωταθλήματος (2-3-2). Μάλιστα, από τα σύνολα που βρίσκονται κάτω από την 7η θέση έχει το καλύτερο ρεκόρ απέναντί τους. Σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Ετιχαντ , θα γίνει η πρώτη «νεοφώτιστη» που φτάνει τους 30 βαθμούς μετά από 22 αγώνες (Μπέρμιγχαμ η προηγούμενη).

Οι αριθμοί λένε…

  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει πέντε από τις τελευταίες έξι εντός έδρας συναντήσεις με τους «Λύκους», τελευταία ήττα τον Δεκέμβριο του 1979.
  • Οι Γουλβς έχουν κερδίσει μόνο μία φορά στους 10 τελευταίες τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Σίτι.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στους τελευταίους 34 εντός έδρας αγώνες της Premier League με τους νεοφώτιστους. Τελευταία ήττα από την Ρέντινγκ τον Φεβρουάριο του 2007.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε κανένα από τα τελευταία έξι ματς της Premier League.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε ένα από τα 12 τελευταία παιχνίδια της Premier League.
  • Οι Γουλβς έχουν χάσει τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα όταν αγωνίστηκε Δευτέρα. Τρεις ήττες και στην φετινή Premier League.
  • Δυο ομάδες δεν έχει κερδίσει ποτέ ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τη Σέλτικ και τη… Γουλβς, αφού σε δυο ματς μετρά ισάριθμες ισοπαλίες.Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει συμμετοχή σε 12 γκολ στην Premier League αυτή τη σεζόν (8 γκολ, 4 ασίστ)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X