Μαν. Γιουνάιτεντ - Αρσεναλ: Το αήττητο του Μουρίνιο και το σερί των Λονδρέζων!

Μαν. Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ: Το αήττητο του Μουρίνιο και το σερί των Λονδρέζων!

Eναρξη: 22:00, 5/12/2018
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ

Ντέρμπι αποδείξεων στο Ολντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ χωρίς άμυνα και με την πλάτη στον τοίχο, ενώ η Αρσεναλ θέλει να συνεχίσει το σερί και να πλησιάσει την κορυφή.

Η Γιουνάιτεντ στο 2-2 με την Σαουθάμπτον υποχρεώθηκε για άλλη μία φορά να κάνει το come back για να… γλιτώσει. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 και χρειάστηκαν τα γκολ των Λουκάκου και Ερέρα για να πάρει την ιστορία απέναντι σε μία ομάδα που βάζει τα πιο λίγα γκολ στην Premier. Το γεγονός πως ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 20′ δείχνει πολλά. Στην επανάληψη παρότι οι “Κόκκινοι Διάβολοι” είχαν κάνει το 2-2 αρκέστηκαν στην ισοπαλία, αφού δεν υπήρχαν εμπνεύσεις για κάτι περισσότερο.

Η Γιουνάιτεντ είναι τώρα χωρίς νίκη στα τελευταία της τρία παιχνίδια στην Premier League και έχει πέσει στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Είναι 8 πόντους μακριά από την τοπ πεντάδα. Είναι σοκαριστικό πως έχουν κερδίσει μόνο τα μισά από τα έξι εντός έδρας ματς τους. Η ήττα δε με 3-0 από την Τότεναμ είναι κάτι που δεν έχει ξεχαστεί ακόμα.
Οι τραυματισμοί παίζουν τον ρόλο τους. Η Γιουνάiτεντ είχε μείνει με έναν μόνο ετοιμοπόλεμο σέντερ μπακ και τον Φιλ Τζόουνς να έχει χτυπήσει. Μπορεί να μην έχουν κανέναν αμυντικό για το ματς με την Άρσεναλ. Οι Βαλέντσια, Σο και Νταρμιάν είναι όλοι αμφίβολοι και ο Γιανγκ τιμωρημένος. Μπορεί ο μόνος διαθέσιμος να είναι ο Νταλότ.

Αυτό το στοιχείο σίγουρα είναι… θετικό για τους επιθετικούς της Άρσεναλ ειδικά μετά τη νίκη τους με 4-2 επί της Τότεναμ στο Emirates. Έφτασε έτσι η Άρσεναλ σε ένα αήττητο σερί 12 αγώνων στην Premier και περνάει τους Σπερς στη διαφορά τερμάτων. Η Άρσεναλ έχει κερδίσει 9 από τα 12 ματς που έχει αήττητο. Εκτός έδρας οι Λονδρέζοι έχουν 4 νίκες σε 6 αναμετρήσεις. Τα 32 γκολ που έχουν βάλει είναι 2η κορυφαία επίδοση μετά την Σίτι και ενώ παρότι αμυντικά δεν έχουν την ανάλογη εικόνα επιθετικά δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αντιπάλους τους και από τα άκρα.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι ένας από τους πλέον βασικούς κινητήριους… μοχλούς για την επίθεση και το στιλ παιχνιδιού. Ο διεθνής Γκαμπονέζος έχει βάλει 10 γκολ στην Premier. Έχει σκοράρει σε 4 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Άρσεναλ. Είναι η πρώτη φορά που η Μάντσεστερ θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ σε μεσοβδόμαδο ματς στην Premier μετά τις 8 Μαΐου του 2002, όταν η Άρσεναλ είχε κερδίσει 1-0 χάρις σε τέρμα του Σιλβέν Βιλτόρ.

Οι αριθμοί λένε…
Η Άρσεναλ έχει χάσει τα τελευταία τρία μεσοβδόμαδα παιχνίδια της στην Premier. Έχει δεχθεί τρία γκολ σε κάθε μία από αυτές τις ήττες με Σουόνσι, Σίτι και Λέστερ πέρυσι.

– Η Άρσεναλ έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα έξι από τα εκτός έδρας της παιχνίδια φέτος. Μόνο η Γουότφορντ έχει επίδοση με 2+ γκολ στα πρώτα έντεκα παιχνίδια της στην Premier.

– Η Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί 23 γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος φέτος. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Μάντσεστερ είχε δεχθεί το 23ο γκολ της στο 30ό της παιχνίδι.

– Η Άρσεναλ είναι αήττητη στα τελευταία της 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Είχαν μείνει αήττητοι 20 φορές μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου του 2007 σε 28 αγώνες.

– Η Άρσεναλ έχει κερδίσει τέσσερα από τα τελευταία της έξι εκτός έδρας ματς στην Premier φέτος με 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα άλλα. Όσα θετικά αποτελέσματα είχαν δηλδή σε 19 ματς στο προηγούμενο πρωτάθλημα (4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ισοπαλίες).

– Ο Μουρίνιο δεν έχει χάσει ποτέ σε πέντε αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Έμέρι, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία στην La Liga. Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν τον Οκτώβριο του 2013 με τη Ρεάλ του Μουρίνιο να νικά 3-1 την Σεβίλλη του Έμερι.

– Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει σκοράρει σε κάθε φορά στα δέκα σουτ στον στόχο στην Premier.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X