Quiz: 15... Magic ερωτήσεις!

Quiz: 15… Magic ερωτήσεις!

O άνθρωπος που λατρεύει το Λος Άντζελες, ο άνδρας του οποίου το ανάστημα ξεπέρασε το 2.06 ύψος από όπου έβλεπε τον κόσμο, γίνεται σήμερα (14/8) 65 ετών. Ηταν τέτοια η επιρροή του εντός κι εκτός παρκέ, όπου ο πλανήτης τον ξέρει με το παρατσούκλι του, Μagic!

Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Φόρεσε αρκετά δαχτυλίδια, επέδρασε στο παιχνίδι με τρόπο απολαυστικό. Πρωτοπόρος σε πολλά εντός κι εκτός παρκέ, πάντα όμως με το χαμόγελό, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Ηταν αυτό που τον συνόδευε πάντα, όπως και το μοναδικό ταλέντο να κάνει το απίθανο… πιθανό.

Ο Μάτζικ Τζόνσον μάγεψε τις καρδιές και το μυαλό, ενώ σε ένα στρίψιμο ενός κέρματος οφείλει την ιστορία του το Λος Άντζελες. Ένα κέρμα που του έδωσε την ευκαιρία να διαλέξει πρώτο στα draft του 1979, αφήνοντας το Σικάγο να… περιμένει αρκετά για τον δικό του μάγο. Η προσωπικότητα του ήταν που καθόρισε το «Showtime». Το bwin News σας θυμίζει μέσα από 15 ερωτήσεις έργα και ημέρες ενός εκ των κορυφαίων παικτών που πάτησαν τα παρκέ. Έρβιν Μάτζικ Τζόνσον: Call it… Magic!

Build A Bet*: Συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X