Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους: «Ηχηρή» η απουσία του Ρονάλντο

Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους: «Ηχηρή» η απουσία του Ρονάλντο

Τα ξημερώματα της Κυριακής (01:00) στο «FedExField» της πόλης Λαντόβερ και της πολιτείας του Μέριλαντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε σημαντική φιλική αναμέτρηση. Το Intercontinental Champions Cup συνεχίζεται, με τους δυο συλλόγους να συναντιούνται ξανά έπειτα από την περσινή διπλή μονομαχία τους σε επίπεδο Champions League.

Ξεκίνημα με το αριστερό
Η Ρεάλ προέρχεται από την ήττα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Μαϊάμι, το πρώτο φιλικό της για τη νέα περίοδο. Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για τους «γκαλάκτικος», με την αγγλική ομάδα να φθάνει στην επιτυχία χάρη σε γκολ των Αλέξις Σάντσες και Αντερ Ερέρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο νέος προπονητής των Μαδριλένων, Γιούλεν Λοπετέγκι προέβη σε 10 συνολικά αλλαγές.

«Όλοι θέλουμε να κερδίζομε σε κάθε ματς, επίσημο ή μη, αλλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν έχει τόση σημασία το τελικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένους τομείς και να βελτιωθούμε ώστε στις επίσημες υποχρεώσεις μας να εμφανιστούμε όπως πρέπει» ήταν τα λόγια του Λοπετέγκι.

 LIve στοίχημα από το κινητό! Κατέβασε το app |21+

Δίχως τον CR7
Η Γιουβέντους αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα των All Stars του αμερικανικού MLS, με το 1-1 να ήταν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας. Στη διαδικασία των πέναλτι, η «Γηραιά Κυρία» πανηγύρισε τη νίκη (5-3) που έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματά της στο International Champions Cup. Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως είχε ξεπεράσει τα εμπόδια της Μπάγερν στη Φιλαδέλφεια και της Μπενφίκα στο Νιου Τζέρσεϊ.

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει, δίχως άλλο, ο Αντρέα Φαβίλι. Ο γεννημένος στην Πίζα φορ σκοράρει εύκολα με τους «μπιανκονέρι» στην προετοιμασία, «πληγώνοντας» και την εστία των All Stars. Ο 21χρονος πέρασε τις δυο προηγούμενες χρονιές στην Άσκολι και επέστρεψε μετά από μία τριετία στο Τορίνο.

Τα βλέμματα θα είχε μαγνητίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά όπως έχει δηλωθεί επίσημα, ο Πορτογάλος σταρ δεν θα είναι διαθέσιμος για το φιλικό με τη Ρεάλ και έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του.

Επιπρόσθετα στατιστικά:

Τελευταία αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Γ. – Ρεάλ       2-1 (Ο Μπενζεμά σκόρερ για τους Μαδριλένους)

MLS – Γιουβέντους  1-1, 3-5 πέν.    (Ο Φαβίλι σκόρερ για τους Τορινέζους)

Σχολιάστε

X