Ρεάλ Μαδρίτης 2024-25: Είσαι έτοιμος γι’ αυτό που θα δεις; (Poll)

Ρεάλ Μαδρίτης 2024-25: Είσαι έτοιμος γι’ αυτό που θα δεις; (Poll)

Η Ρεάλ Μαδρίτης μόλις λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Euro, έστρεψε τους προβολείς πάνω της. Η «βασίλισσα» παρουσίασε κι επίσημα τον νέο… σμαράγδι στο στέμμα της. Ο Κιλιάν Μπαπέ φόρεσε τα λευκά και το bwinNews, παρουσιάζει τι θα δούμε τη νέα σεζόν.

Το πλάνο του Φλορεντίνο Πέρεθ για την επόμενη δεκαετία στην Ρεάλ Μαδρίτης προχωρά δίχως να παρεκκλίνει, χωρίς να βρίσκει αντιστάσεις. Άλλωστε η υπομονή σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα, είναι ο συνδυασμός που βοήθησαν τον πρόεδρο της «βασίλισσας» στη δημιουργία μίας “DreamTeam”. Ο Πέρεθ περίμενε και απέκτησε τον Κιλιάν Μπαπέ ως ελεύθερο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι πρόσθεσε ακόμα έναν σούπερ σταρ στα αποδυτήρια των «μπλάνκος».

Παρακολούθησε αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε live streaming* !

Κάθε καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης ξοδεύοντας συνετά έως… καθόλου κατάφερε να χτίσει την ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Η μεσοεπιθετική γραμμή είναι έτοιμη και πλέον ο Φλορεντίνο Πέρεθ κοιτά την άμυνα, με τα σενάρια για τον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2025 από την Λίβερπουλ να έχουν ήδη εμφανιστεί!

Επίθεση που… τρομάζει!

Ξεκινώντας από την μεσαία γραμμή και φτάνοντας μέχρι την κορυφή της επίθεσης η Ρεάλ Μαδρίτης έχει «δέσει» το μέλλον με παίκτες που έχουν τις περγαμηνές να συνεχίσουν την πετυχημένη πορεία του κλαμπ την τελευταία δεκαετία. Μπέλινγκχαμ (21 χρ.), Τσουαμενί (24 χρ.), Βαλβέρδε (25 χρ.), Καμαβινγκά (21 χρ.), είναι η τετράδα στην μεσοεπιθετική γραμμή που θα παίξει για τις τρεις θέσεις του 4-3-3. Βινίσιους (24 χρ.), Ροντρίγκο (23 χρ.), Αρντά Γκιουλέρ (19 χρ.) και Μπραχίμ Ντίας (24 χρ.) δεσπόζουν για τις δύο θέσεις που μένουν στα άκρα της επίθεσης, ενώ τη θέση του φορ θα μοιραστούν Μπαπέ (25 χρ.) και Εντρίκ (17 χρ.)! Δέκα λύσεις με παίκτες που έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους στα λευκά, όπως οι Μπέλινγκχαμ και Βινίσιους. Άλλοι που αποτελούν επένδυση όπως ο Γκιουλέρ και ο Εντρίκ και φυσικά ο Μπαπέ, που ήρθε να προσθέσει την απαραίτητη… χρυσόσκονη στο “Santiago Bernabéu”. 

Παίζει να πληρώνεσαι το στοίχημά σου, όταν η ομάδα σου προηγείται με συν δύο γκολ; Παίζει bwin!

Η ενδεκάδα… όνειρο του Αντσελότι

Εγγυητής για το μέλλον αποτελεί φυσικά ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής όχι μόνο των επιτυχιών για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ο άνθρωπος (μαζί με το επιτελείο του) που βοηθά στην άμεση ενσωμάτωση στην κουλτούρα του κλαμπ. Ποια θα είναι η ιδανική ενδεκάδα του «Καρλέτο» με βάση τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της «βασίλισσας»;

Η θέση του τερματοφύλακα χωρίς αμφιβολία ανήκει στον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος επέστρεψε από την ρήξη χιαστών που τον ταλαιπώρησε. Η θέση του δεξιού μπακ περιμένει στον αρχηγό της ομάδας και Πρωταθλητή Ευρώπης και με την Ισπανία, Ντάνι Καρβαχάλ. Ο Φερλάν Μεντί θα καλύψει και πάλι το απέναντι άκρο, με τους Ρίντιγκερ και Μιλιτάο ν’ αποτελούν το δίδυμο των στόπερ. Στην αναμονή από τον Ιανουάριο και ο Αλάμπα, που έχει τραυματιστεί στο αριστερό γόνατο. Ο Ορελιέν Τσουαμενί έχει τη θέση στο «6», με τον Βαλβέρδε να παίζει στο πλευρό του και τον Μπέλινγκχαμ να… μετακομίζει στην θέση του Κρος, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Όσον αφορά την επιθετική τριπλέτα; Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Βινίσιους Τζούνιορ στα αριστερά, Ροντρίγκο στα δεξιά και Μπαπέ στην κορυφή και στην θέση «9».

BuildA Bet*: Συνδυασμός ακόμα περισσότερων αγορών από τον ίδιο αγώνα!

Όμως πάντα το γήπεδο είναι ο καθρέπτης της κάθε ομάδας. Και πλέον μένει να φανεί αν η προσθήκη του Γάλλου σούπερ σταρ, θα «κουμπώσει» με το υπάρχον ρόστερ. Φυσικά η αξιολόγηση της πρώτης σεζόν του Μπαπέ, μαζί με την πλειάδα αστέρων στη Μαδρίτη θα γίνει τέλος Μαΐου. Ναι, πολύ καλά κατάλαβες. Στον μήνα που θα μάθουμε ποιο θ’ αποτελέσει το ζευγάρι του τελικού του Champions League στο Μόναχο και την περίοδο που κρίνονται οι τίτλοι.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X