Σερβία 2019-2020: Επιστρέφει για... τέσσερις στροφές!

Σερβία 2019-2020: Επιστρέφει για… τέσσερις στροφές!

Το σαββατοκύριακο η Σερβία επιστρέφει στη δράση και η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, οι Σέρβοι δείχνουν τον δρόμο, αφού από την επόμενη αγωνιστική ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα. Η Ομοσπονδία πήρε το πράσινο φως της Κυβέρνησης και από την 1η Ιουνίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν από κοντά τα ματς των ομάδων τους. Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες θα πρέπει να κρατούν μεταξύ τους αποστάσεις μεγαλύτερες του ενός μέτρου.

Θυμίζουμε, πως θα διεξαχθούν οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της regular season και δεν θα διεξαχθούν πλέι οφ. Ετσι, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα δοθούν μέσω της τελικής κατάταξης στην κανονική διάρκεια και θα υπάρξει κι ένα μέσω Κυπέλλου. Παράλληλα, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα, θα ανέβουν δύο από την δεύτερη κατηγορία και την νέα σεζόν το πρωτάθλημα θα έχει 18 ομάδες.

Αγκαλιά με τον τίτλο!

Ερυθρός Αστέρας: Δεν μπόρεσε να συνεχίσει στην Ευρώπη λόγω… Ολυμπιακού, όμως στο πρωτάθλημα ήταν το μεγάλο φαβορί και δικαιολογημένα για ένα τρίτο σερί πρωτάθλημα. Χρειάζεται μία νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ στο Κύπελλο βρίσκεται στα προημιτελικά.

Η μάχη της…2ης θέσης!
Παρτιζάν: Ούτε φέτος κατάφερε να ξεπεράσει τον «αιώνιό» του αντίπαλο, τον Ερυθρό Αστέρα. Θα περιοριστεί στο να… σφραγίσει την 2η θέση, ενώ στο Κύπελλο βρίσκεται στην φάση των προημιτελικών και έχει στόχο να το κατακτήσει.

Βοϊβόντινα: Το πάλεψε στην αρχή, αλλά δεν άντεξε… Είναι η ομάδα που έχει το πάνω χέρι για την τρίτη θέση, ενώ διεκδικεί ακόμα και την δεύτερη. Παράλληλα, έχει και την υποχρέωση του Κυπέλλου, αφού συμμετέχει στα προημιτελικά.

Για μια θέση στην Ευρώπη!
Μπάτσκα Τόπολα: Από τη β’ κατηγορία στη… διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Από τις πολύ καλές ομάδες φέτος στην κατηγορία, άφησε από νωρίς τον στόχο της παραμονής.

Τσουκαρίτσκι: Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατή, όμως μακριά από το γήπεδό της δεν ήταν τόσο αποδοτική, κάτι που την επηρέασε και βαθμολογικά. Στο Κύπελλο θα αγωνιστεί και αυτή στα προημιτελικά.

Ραντνίτσκι: Κακή χρονιά για μία ομάδα από την οποία υπήρχαν απαιτήσεις για μία δυνατή πορεία. Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και το καλύτερο δυνατό της σενάριο θα είναι η πέμπτη θέση. Και αυτή θα είναι στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στόχος οι… καλές εμφανίσεις!
Σπάρτακ Σουμπότιτσα: Αρκετά καλή η σεζόν της φέτος και εάν υπήρχαν πλέι οφ τίτλου και είχε μπει σε αυτά θα ήταν εξαιρετική η χρονιά. Αντιμετωπίζει όμως οικονομικά προβλήματα, γεγονός που την εμπόδισαν να κανει την υπέρβαση.

Μλάντοστ: Έμεινε αρκετά πίσω και δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Υπάρχει το Κύπελλο, όπου όμως εκεί θα έχει αντίπαλο τη Βοϊβοντίνα. Κακή επιθετικά, δεν είχε τις λύσεις για την υπέρβαση.

Βόζντοβατς: Κάκιστη η εικόνα της πριν την διακοπή και έχει τεθεί εκτός της πρώτης οκτάδας. Είχε κάνει καλό ξεκίνημα όμως στην συνέχεια παρουσίασε αστάθεια και προβληματικό αγωνιστικό πρόσωπο και ειδικά από τον Φλεβάρη και μετά.

Ράντνικ: Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά φέτος με τα αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα που είχε. Μένει στην κατηγορία, ενώ στο Κύπελλο θα έχει την μεγάλη πρόκληση με αντίπαλο την Παρτιζάν.

Νόβι Σαντ: Το ζητούμενο ήταν η παραμονή στην κατηγορία και θα επιτευχθεί. Στο γήπεδό της ήταν ιδιαίτερα δυνατή, γεγονός που της έδωσε σημαντική ώθηση και αποτελέσματα που θα τη βοήθησουν και για την επόμενη σεζόν λόγω εμπειρίας.

Νάπρεντακ: Τραγική η σεζόν της με την διακοπή να την βρίσκει στην 12η θέση. Έκανε δραστικές αλλαγές προχωρώντας στην αντικατάσταση τόσο του προέδρου όσο και του προπονητή. Από τις 11 Μαΐου ο Ντράγκαν Ιβάνοβιτς είναι το νέο αφεντικό στον πάγκο της ομάδας.

Γιαβόρ: Νεοφώτιστη ομάδα που είχε και τις δυσκολίες της για τον στόχο της παραμονής αλλά κρίθηκε σκόπιμο για φέτος να μην πέσει κανείς. Εντός έδρας είχε αρκετά καλή εικόνα.

Ίντζιγια: Θα είχε σοβαρό πρόβλημα παραμονής, αλλά ευτυχώς για εκείνη δεν υποβιβάζεται κανείς. Στο Κύπελλο θα βρει μπροστά της τον Ερυθρό Αστέρα και φυσικά είναι το απόλυτο αουτσάιντερ.

Ραντ Μπέογκραντ: Εκτός έδρας είχε 13 ήττες σε αντίστοιχο αριθμό αγώνων. Θα έπεφτε κατηγορία εάν δεν υπήρχε η σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας. Θα επιδιώξει να αλλάξει εικόνα στα τελευταία ματς.

Μάτσβα Σάμπατς: Χειρότερη όλων και το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Ωστόσο υπήρξε η απόφαση να μην πέσει κανείς. Έχει και οικονομικά προβλήματα και το μέλλον δεν είναι ευοίωνο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Σερβία με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X