Κάλιαρι - Ίντερ: Με φόρα οι Νερατζούρι στη Serie A!

Κάλιαρι – Ίντερ: Με φόρα οι Νερατζούρι στη Serie A!

Εναρξη: 21.45, 01/09/2019
Γήπεδο: Sardegna Arena, Κάλιαρι

Η πρεμιέρα ήταν ιδανική, με τους Νερατζούρι να διαλύουν τη Λέτσε και να δείχνουν έτοιμοι για την υπέρβαση. Ντεμπούτο στην αποστολή για τον Γοδίν. 

Mε το αριστερό η Κάλιαρι
Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Κάλιαρι, αφού ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη νεοφώτιστη Μπρέσια. Εχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε διάρκεια κι ένα πέναλτι ήταν αρκετό για την ήττα. Ο Ρολάντο Μαράν τόνισε ότι η ομάδα του είναι ακόμα ανέτοιμη, ωστόσο ξέρει πως δεν έχει πολλά περιθώρια, μιας και η ομάδα είναι ενισχυσμένη. Αλλωστε, αποκτήθηκαν ο γκολκίπερ Ολσεν από τη Ρόμα και ο φορ Σιμεόνε από τη Φιορεντίνα, οι οποίοι είναι ήδη στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Η Ίντερ του Κόντε άρεσε αρκετά στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της! Η πρεμιέρα ήταν ιδανική, με τους Νερατζούρι να διαλύουν με 4-0 τη Λέτσε και να στέλνουν… απειλητικά μηνύματα στους ανταγωνιστές. Πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από τους γηπεδούχους στο καυτό Σαν Σίρο, με τον Λουκάκου να σκοράρει στο ντεμπούτο του και τον Σένσι να εντυπωσιάζει. «Ενας από τους λόγους που ήθελα να παίξω στην Ιντερ, είναι ο Αντόνιο Κόντε. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου, κατέκτησε δύο φορές πρωτάθλημα παραλαμβάνοντας ομάδες στην 7η θέση», είπε ο Ρομέλου Λουκάκου.  Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Σλάβια Πράγας θα είναι οι αντίπαλοι της Ιντερ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ιντερ απέκτησε τον Αλέξις Σάντσες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον μπακ Μπιράγκι από τη Φιορεντίνα. Ντεμπούτο στην αποστολή για τον νεοαποκτηθέντα Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό Γοδίν.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X