Φιορεντίνα - Νάπολι: Ο Αντσελότι έχει τον τρόπο του...

Φιορεντίνα – Νάπολι: Ο Αντσελότι έχει τον τρόπο του…

Εναρξη: 19.30, 09/02/2019
Γήπεδο: Stadio Artemio Franchi, Φλωρεντία

Η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι με… σύμμαχο την εφτάρα στους Τζιαλορόσι, αλλά ο Πιόλι δεν ξέρει πως να… κερδίζει τον Αντσελότι!

Δυνατή εντός η Φιορεντίνα!
Η Φιορεντίνα έχει ελλείψεις παικτών – κλειδιά, ωστόσο έχει την αποφασιστικότητα και την διάθεση να φτιάξει ένα καλό σερί και να πάρει και μία αγωνιστική… εκδίκηση από τη Νάπολι. Οι Βιόλα μπορεί να είχαν αποτελέσματα όπως το 1-1 με την Ουντινέζε, ωστόσο στο Κόπα Ιτάλια συνέτριψαν με 7-1 τη Ρόμα, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα φέτος για να έχει μετά την ημιτελικό με την Αταλάντα!

Ο Πιόλι είναι υποχρεωμένος να προσαρμοστεί σε άλλα δεδομένα καθώς οι Μιλένκοβιτς και Μπενάσι είναι τιμωρημένοι. Έτσι θα επιστρατευθούν οι Τσεκερίνι και Ζέρσον. Οι Μιραλάς και Ζιοβάνι Σιμεόνε θα δώσουν μάχη για μία θέση στο αρχικό σχήμα στην επίθεση μαζί με Κιέζα και Μουριέλ.

Αντέδρασε η Νάπολι
Η Νάπολι υπέστη το σκορ από τον αποκλεισμό της στο Κόπα Ιτάλια με το 2-0 από την Μίλαν. Οι Παρτενοπέι ωστόσο παραμένουν στο… κόλπο για τον τίτλο στην Serie A. Η 2η θέση της και η διαφορά 9 πόντων από την πρωτοπόρο Γιουβέντους της επιτρέπουν να εξακολουθεί να κάνει όνειρα τίτλου.

Παράλληλα το γεγονός ότι η Γιουβέντους έχει αρχίσει να χάνει βαθμούς και υπέστη αγωνιστική κάμψη δίνει το δικαίωμα στη Νάπολι να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους έχασε και στο Κύπελλο και αποκλείστηκε αλλά και είχε το 3-3 με την Πάρμα στο πρωτάθλημα.

Σε επίπεδο παράδοσης οι Παρτενοπέι έχουν επιτυχημένα αποτελέσματα στις δέκα από τις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις τους με την Φιορεντίνα σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης έχουν πολύ καλές επιδόσεις εκτός έδρας, έχοντας χάσει μόνο τέσσερις φορές φέτος στην Serie A.

Ένα θέμα για τη Νάπολι βέβαια είναι να μην αποπροσανατολιστεί ο αστέρας τους και αρχηγός τους, Μάρεκ Χάμσικ, από τις… σειρήνες για μεταγραφή του στην Κίνα. Για τη Νάπολι υπάρχει και το περσινό οδυνηρό 3-0 με την αποβολή του Κουλιμπαλί και το stop στις ελπίδες της τότε ομάδας του Σάρι για τίτλο. Η Νάπολι έχει 15 νίκες στο Αρτέμιο Φράνκι, αλλά και 36 ήττες σε 66 αναμετρήσεις. Βέβαια, ο κόουτς της Φιορεντίνα Στέφανο Πιόλι έχει χάσει και τα τρία τελευταία ματς απέναντι στον Κάρλο Αντσελότι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X