Φιορεντίνα - Σασουόλο: Στα μέσα της κατάταξης

Φιορεντίνα – Σασουόλο: Στα μέσα της κατάταξης

Εναρξη: 22:00, 29/04/2019
Γήπεδο: Artemio Franchi, Φλωρεντία

Για την 34η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος η Φιορεντίνα φιλοξενεί τη Σασουόλο.

Αλλαγή συστήματος στη Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα έπαιξε πάρα πολύ καλά την προηγούμενη αγωνιστική, στο εκτός έδρας ματς με τη Γιουβέντους. Προηγήθηκε στο 6’ με τον Μιλένκοβιτς και έχασε και άλλες ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο, το οποίο θα μπορούσε να το κλείσει με 2-0 ή με 2-1, μιας και ισοφαρίστηκε στο 37’. Στο 53’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ και έτσι έφυγε χωρίς βαθμούς από το Τορίνο.

Ο νέος προπονητής της εδώ και δύο εβδομάδες, Βιτσέντσο Μοντέλα, έχει αλλάξει σύστημα. Με τον Πιόλι έπαιζε κυρίως 4-3-3, ενώ με τον «αεροπλανίνο» παίζει 4-4-2, όπως και με τρεις στην άμυνα, 3-5-2 δηλαδή.

Εντός έδρας η Φιορεντίνα έχει να κερδίσει από τις 30 Ιανουαρίου και το 7-1 στο Κύπελλο επί της Ρόμα. Από τότε έχει 6 ισοπαλίες, με Νάπολι, Ιντερ, Αταλάντα, Λάτσιο, Τορίνο και Μπολόνια, και μία ήττα από τη Φροζινόνε (0-1).

Από τρεις ισοπαλίες η Σασουόλο
Το 1-1 στο Ούντινε ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία της Σασουόλο στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον 23χρονο μέσο Στέφανο Σένσι στο 31’, και δέχτηκε το 1-1 στο 80’ με αυτογκόλ του 21χρονου Ισπανού αμυντικού Λιρόλα.

Η Σασουόλο είναι πολύ επιθετική με τον προπονητή της, Ντε Τζέρμπι. Εκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο. Στον δεύτερο ξεφούσκωσε, βρίσκεται όμως στη 12η θέση, μαζί με τη ΣΠΑΛ.

Εχει 14 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα σε 33 αγωνιστικές, και μόλις 8 νίκες. Οι 3 από τις επιτυχίες αυτές ήταν εκτός έδρας, όλες με 2-0: επί των ΣΠΑΛ, Κιέβο και Φροζινόνε.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Η Φιορεντίνα επικράτησε της Σασουόλο στις τρεις τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε: 3-0 το 2017, 3-1 και 2-1 το 2016.
* Η Σασουόλο δέχτηκε γκολ στους 6 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της.
* Εννέα σερί εκτός έδρας αγώνες χωρίς νίκη η Σασουόλο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X