Τζένοα – Μίλαν: Ο Πιόντεκ και η άνοδος στην τετράδα

Τζένοα – Μίλαν: Ο Πιόντεκ και η άνοδος στην τετράδα

Εναρξη: 16:30, 21/01/2019
Γήπεδο: Stadio Luigi Ferraris (36.600), Γένοβα

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Serie A, η Μίλαν φιλοξενείται από την Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις» στοχεύοντας στη νίκη που θα την φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες απόψε και στη σκιά της συμφωνίας των δύο ομάδων εντός της εβδομάδας για την μετακίνηση του «μπομπέρ» των γηπεδούχων, Πιόντεκ, στη Μίλαν έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων. Η Μίλαν προέρχεται από το χαμένο Σούπερ Καπ κόντρα στη Γιουβέντους με 1-0, παρά την καλή εικόνα, ενώ η Τζένοα από το 0-0 εντός έδρας με τη Φιορεντίνα στις 29 Δεκεμβρίου.

Εχει την ευκαιρία της η Μίλαν
Η ήττα της Λάτσιο από τη Νάπολι την Κυριακή το βράδυ, δίνει μία πρώτης τάξης ευκαιρία στη Μίλαν να ανέβει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε περίπτωση νίκης απόψε στη Γένοβα. Μπορεί ο Τζενάρο Γκατούζο να μετράει σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Κεσί, Μπίγλια και Μποναβεντούρα, όμως διαθέτει το υλικό για να καλύψει τα κενά.

Μπορεί να ηττήθηκε ακόμη μία φορά από τη Γιουβέντους, τώρα στο Σούπερ Καπ με 1-0, όμως η εικόνα που έδειξε άφησε θετικές εντυπώσεις και ελπίδες ότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο να πετύχει τους φετινούς της στόχους. Το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν στις 29 Δεκεμβρίου, όταν και επικράτησε 2-1 της ΣΠΑΛ στο Μιλάνο. Ένα ακόμη μεγάλο θέμα είναι η συμφωνία της Τζένοα με τον φορ, Πιόντεκ, ο οποίος υπογράφει στους «ροσονέρι».

Απουσίες και Πιόντεκ στην Τζένοα!
Η σεζόν κάνει… τούμπα στην Τζένοα μετά τη συμφωνία με τη Μίλαν για τον «μπομπέρ» φορ της, Πιόντεκ, ο οποίος θεωρείται από τον Τύπο παίκτης των «ροσονέρι» έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ο άνθρωπος που σημείωσε τα 13 από τα 25 γκολ της στο πρωτάθλημα θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ στο σημερινό παιχνίδι απουσιάζει λόγω τιμωρίας.

Αν και απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, όλα θα εξαρτηθούν από τον φορ που θα αντικαταστήσει τον Πιόντεκ. Η ομάδα της Γένοβας προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, δίχως να σκοράρει κόντρα σε Κάλιαρι (ήττα 1-0) και Φιορεντίνα (0-0). Κόντρα στη Μίλαν θα λείψουν και οι χρήσιμοι μέσοι Χίλιεμαρκ και Σάντρο.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Τζένοα – Μίλαν: 0-1 (Serie A 2017-18)
Τζένοα – Μίλαν: 3-0 (Serie A 2016-17)
Τζένοα – Μίλαν: 1-0 (Serie A 2015-16)
Τζένοα – Μίλαν: 1-0 (Serie A 2014-15)
Τζένοα – Μίλαν: 1-2 (Serie A 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X