Ιντερ - Αταλάντα: Ικάρντι, η μεγάλη επιστροφή!

Ιντερ – Αταλάντα: Ικάρντι, η μεγάλη επιστροφή!

Εναρξη: 19:00 07/04/19
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Η Ιντερ με φόρα από τη Γένοβα και η Αταλάντα με… αέρα από το απίθανο ρεκόρ των τεσσάρων τερμάτων τα λένε στο Σαν Σίρο με φόντο το Champions League!

Με Ικάρντι για την 3η θέση η Ιντερ
Η Ιντερ πέρασε εύκολα από τη Γένοβα, διέλυσε με 4-0 τη Τζένοα κι έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της 3ης θέσης. Οι νερατζούρι άφησαν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο και με μια μεγάλη επιστροφή πήραν ένα εντυπωσιακό διπλό. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Μάουρο Ικάρντι, με τον Αργεντίνο να γυρίζει στην αποστολή, να παίρνει θέση βασικού και να βρίσκει δίχτυα! Ο 26χρονος σταρ βρήκε δίχτυα… 109 ημέρες μετά το τελευταίο του τέρμα στη Serie A, ενώ γκολ και ασίστ σημείωσε για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2018, στο ματς με τη Φιορεντίνα. Ντέρμπι με άρωμα… Champions League στο Σαν Σίρο, αφού η ομάδα του Σπαλέτι αγκαλιάζει την 3η θέση, ενώ παράλληλα βγάζει μια ανταγωνίστρια εκτός διεκδίκησης εισιτηρίου! Βέβαια, το βλέμμα πάει και στην… εκδίκηση, μιας και οι Νερατζούρι υπέστησαν στο Μπέργκαμο την πιο βαριά φετινή τους ήττα, όταν και ηττήθηκαν με 4-1. Μπορεί οι οπαδοί της Ιντερ να έμειναν σιωπηλοί στο γκολ του Ικάρντι, ωστόσο ο Αργεντίνος επέστρεψε δυναμικά!

Αταλάντα, η καλύτερη επίθεση!
Η Αταλάντα στο πιο απίθανο τέταρτο της ιστορίας της πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στη Μπολόνια και στη συνέχεια κατέβασε ρυθμό, μιας και ακολουθεί ντέρμπι με την Ιντερ στο Σαν Σίρο. Παράλληλα, πέτυχε κάτι μοναδικό, μιας και έγινε η πρώτη ομάδα έπειτα το… 1932 (Γιουβέντους) που σκοράρει τέσσερις φορές στα πρώτα 15 λεπτά. Η ομάδα του Μπέργκαμο μπήκε δυνατά, πολύ δυνατά στη μάχη για το σεντόνι, αφού βρέθηκε στο -1 από την τετράδα και τη Μίλαν. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 64 γκολ και δυο παίκτες της, Ζαπάτα και Ιλισιτς έχουν πετύχει σχεδόν τα μισά (31 τέρματα). Βέβαια, οι έξοδοι στο Μιλάνο είναι… εφιαλτικοί, αφού μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες. Αλλωστε, δεν ξεχνά και την εφτάρα του 2017, όταν ο Ικάρντι πετύχαινε χατ τρικ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X