Αντόνιο Κόντε, ο νέος προπονητής της Ίντερ!

Αντόνιο Κόντε, ο νέος προπονητής της Ίντερ!

Ο Αντόνιο Κόντε επιστρέφει στους πάγκους, διαδέχθηκε τον Σπαλέτι στην Ίντερ και φιλοδοξεί να φέρει τους νερατζούρι ξανά στην κορυφή της Serie A!

Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας» τόνισε ενθουσιασμένος ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζιάνγκ, με τον Κόντε να προσθέτει: «Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μου, είμαι ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους…».

Ο Ιταλός επιστρέφει στους πάγκους μετά το διάλειμμα μερικών μηνών κι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην κορυφή. Αλλωστε, έχει τον τρόπο να το καταφέρνει… Απαιτεί σκληρή δουλειά, πειθαρχία και αφοσίωση. Όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει τον βρίσκουν απέναντί του. Είναι εκδηλωτικός και ξεχειλίζει από πάθος για τη νίκη. Κάτι σαν τον Μουρίνιο, ναι, τον άνθρωπο που έδωσε τη σπουδαιότερη επιτυχία στους νερατζούρι το 2010, εκείνο το μαγικό τρεμπλ!

Ο Αντόνιο Κόντε όταν κατέκτησε την Premier League

Τη σεζόν 2016-17 οι καθημερινές αναλύσεις στη Μεγάλη Βρετανία μιλούσαν για τη μάχη του Μάντσεστερ που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, ο Ιταλός προπονητής έκανε τη διαφορά και κατακτούσε την  Premier League με εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Και το πήρε παίζοντας με τρεις πίσω. Οπως έπαιζε και στους Μπιανκονέρι και κατηγορήθηκε ότι κάτι τέτοιο είναι αναχρονιστικό. Τότε. Τι άλλο σε κάνει τον αποθεώνεις; Το γεγονός ότι ταυτίζεται 100% με την ομάδα που προπονεί. Ακόμη κι αν δεν ήταν φίλος της Γιουβέντους από μικρός, στην τριετία του στο Τορίνο θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ματς. Το έκανε και στην Τσέλσι, θα το κάνει και στην Ιντερ!

Ο Κόντε έχε την ικανότητά του να παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του. Είναι χαρισματικός προπονητής και φυσικά ο κύκλος του δεν έχει κλείσει, όπως πολλοί βιάστηκαν να πουν μετά το «αντίο» του από τη Γιουβέντους! «Οι ποδοσφαιριστές μου μπαίνουν στο γήπεδο σκεπτόμενοι κάθε φορά τους τρεις βαθμούς από κάθε ματς κι όχι το σερί που έχουμε δημιουργήσει» φροντίζει να λέει ο ίδιος…

Σε μια συνέντευξη Τύπου πριν από ένα derby d’Italia το 2013, ο Αντόνιο Κόντε είχε ερωτηθεί αν θα προπονούσε ποτέ την Ιντερ. Η απάντηση του ήταν θετική και προκάλεσε έκπληξη. Εξι χρόνια αργότερα,  ο Μπέπε Μαρότα είναι η εγγύηση ότι ο Κόντε θα έχει ό,τι ζητήσει για την επιστροφή των νερατζούρι στην κορυφή!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X