Ιντερ - Ρόμα: Θετική παράδοση στο Μιλάνο

Ιντερ – Ρόμα: Θετική παράδοση στο Μιλάνο

Εναρξη: 21:30, 20/04/2019
Γήπεδο: Giuseppe Meazza, Μιλάνο

Η τρίτη στη βαθμολογία Ιντερ υποδέχεται την 5η Ρόμα για την 33η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος με φόντο το… σεντόνι του Champions League. 

Σταθερά τρίτη η Ιντερ
Η γηπεδούχος έρχεται από το εκτός έδρας 3-1 επί της Φροζινόνε. Προηγήθηκε στο 19’ με τον Ναϊνγκολάν, έκανε το 2-0 στο 37’ με τον Πέρισιτς (πέναλτι) και το 3-1 στο 93’ με τον Βετσίνο. Η Φροζινόνε είχε μειώσει στο 61’ με τον Κασάτα.

Η Ιντερ είχε το 63’ της κατοχής της μπάλας. Κέρδισε τρία κόρνερ, έναντι ενός της αντιπάλου της. Ο Ντ’ Αμπρόζιο και ο Πολιτάνο ήταν οι μοναδικοί Ιταλοί στην ενδεκάδα της.

Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (δύο για το πρωτάθλημα, ένα για το Γιουρόπα Λιγκ).

Ανέβηκε πέμπτη η Ρόμα
Με γκολ του Τζέκο στο 67’, η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε 57% κατοχή μπάλας και 7 κόρνερ, έναντι 6 της αντιπάλου της.

Ανέβηκε ξανά στην πέμπτη θέση της κατάταξης και πλησίασε στον έναν βαθμό τη Μίλαν, η οποία βρίσκεται σε θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ (4η).

Η ομάδα που καθοδηγεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα παίξει εντός με Κάλιαρι, Γιουβέντους και Πάρμα (τελευταία αγωνιστική), ενώ εκτός έδρας έχει τις Ιντερ, Τζένοα και Σασουόλο.

Οι 6 τελευταίες συναντήσεις της με την Ιντερ είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες (πρώτη αναφέρεται η Ιντερ): 2-2, 1-1, 3-1, 1-3, 1-2, 1-1. Η Ρόμα έχασε μόνο στους 2 από τους 9 πιο πρόσφατους αγώνες της με την Ιντερ στο Μιλάνο.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Οι 7 από τις 8 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις της Ιντερ στο πρωτάθλημα εμφάνισαν under.
* Η Ιντερ νίκησε μόνο στους 2 από τους 6 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της στο Καμπιονάτο.
* Τέσσερις νίκες για τη Ρόμα στους 12 πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X