Γιουβέντους - Μίλαν: Με φόντο το σκουντέτο και το... σεντόνι!

Γιουβέντους – Μίλαν: Με φόντο το σκουντέτο και το… σεντόνι!

Εναρξη: 19.00, 6/04/2019
Γήπεδο:
Allianz Stadium, Τορίνο

Το Γιουβέντους – Ιντερ είναι το κλασικό ντέρμπι στην Ιταλία, όμως το Γιουβέντους – Μίλαν είναι το ματς ανάμεσα στα δύο μεγαλύτερα ονόματα του calcio. Γόητρο και… σεντόνι στην αρένα του Allianz Stadium!

Η Γιουβέντους την παράδοση!
Ο Μάξι Αλέγκρι έλεγε πριν την επίσκεψη στη Σαρδηνία, ότι θα ήθελε να κάνει τέσσερις σερί νίκες και να σηκώσει όσο νωρίτερα γίνεται την κούπα. Η αποστολή του όμως χωρίς Ρονάλντο και συνολικά εννέα παίκτες για τον αγώνα με την Κάλιαρι ήταν δύσκολη. Τελικά η Γιουβέντους δεν είχε το μυαλό αλλού, δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία, καθάρισε εύκολα με 2-0 και θέλει πλέον μόνο εννέα βαθμούς για ακόμα ένα Σκουντέτο. Δυο επιτυχίες αν πάρει το ντέρμπι με τους Ροσονέρι και η παράδοση είναι σύμμαχος. Τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τη Μίλαν στα 16 από τα 18 ραντεβού τους, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα στο Σαν Σίρο τον Σεπτέμβριο του 2016. Πότε ηττήθηκε εντός η «Μεγάλη Κυρία» από τη Μίλαν; Πρέπει να γυρίσουμε πίσω, αρκετά πίσω, αφού τη σεζόν 2010-11 οι ροσονέρι είχαν επικρατήσει 1-0. Ο Κριστιάνο θα είναι εκτός, αφού δίνει τον δικό του αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση με τον «Αίαντα» για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Μίλαν σε κατηφόρα!
Ολα κυλούσαν… υπέροχα για τη Μίλαν πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ιντερ. Καλό ποδόσφαιρο δέκα σερί ματς αήττητη και το φλερτ με την 3η θέση… έντονο! Οι Νερατζούρι την προσγείωσαν και ακολούθησε κατηφόρα. «Εχουμε δέκα τελικούς», έλεγε ο Τζενάρο Γκατούζο πριν το ματς με τη Σαμπντόρια, αλλά η ομάδα του μάλλον δεν παρουσιάστηκε στο Luigi Ferraris έτοιμη για τελικό και ηττήθηκε 1-0 από τη Σαμπντόρια. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα και η Ουντινέζε της πήρε βαθμό μέσα στο Σαν Σίρο κι έδωσε την ευκαιρία στους ανταγωνιστές της να την πλησιάσουν. Ο Πιάτεκ πάντως είναι σε φόρμα και θα κάνει τα πάντα για να εκμεταλλευθεί την απουσία του Κριστιάνο! Αλλωστε, ο Πολωνός έχει βρει επτά φορές δίχτυα με τη νέα του ομάδα! Αν κάποιος πάντως ξέρει πως να κερδίσει στο Τορίνο, αυτός είναι ο τεχνικός της Μίλαν, μιας και ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην τελευταία εκτός έδρας επιτυχία των ροσονέρι κόντρα στη Γιούβε για τη Serie A!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σέριε Α εδώ!

Σχολιάστε

X