Γιουβέντους - Νάπολι: Μεγάλο ντέρμπι στη Serie A!

Γιουβέντους – Νάπολι: Μεγάλο ντέρμπι στη Serie A!

Εναρξη: 21:30, 31/08/2019
Γήπεδο: Allianz Stadium (Torino)

Πρώτο τετ α τετ ανάμεσα στους δύο εκ των τριών διεκδικητών του τίτλου. Γιουβέντους vs Νάπολι με τεράστιο κίνητρο το γόητρο!

Χωρίς Σάρι η Γιουβέντους
Ένα γκολ του Κιελίνι στάθηκε αρκετό για να ξεκινήσει η Γιουβέντους με νίκη τη σεζόν επί της Πάρμα. Ο Ιταλός αμυντικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 21’ και ο Μαουρίτσιο Σάρι, που δεν βρισκόταν στον πάγκο λόγω πνευμονίας, πήρε την πρώτη του νίκη στον μπιανκονέρο πάγκο. Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός θα παραμείνει εκτός πάγκων για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Παράλληλα, ο έμπειρος αμυντικός είχε ραντεβού με την ατυχία, αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και η ανακοίνωση του κλαμπ κάνει λόγο για ρήξη χιαστού! Παράπονα από τον νεοαποκτηθέντα στόπερ Ντε Λιχτ για το γεγονός ότι δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στην πρεμιέρα, ωστόσο τώρα αναμένεται το ντεμπούτο του. Εξάλλου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας θα είναι οι αντίπαλοί της Μεγάλης Κυρίας στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα 14 τελευταία με τους Ναπολιτάνους μετρά 11 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία.

Επιθετικό ξεκίνημα η Νάπολι
Με εκρηκτικό τρόπο άρχισε η φετινή Serie A, αφού στη Φλωρεντία έγινε μια ματσάρα, από την οποία πάντως δεν έλειψαν και τα διαιτητικά λάθη. Η Νάπολι πήρε το τρίποντο, επικράτησε 4-3 μπήκε κι αυτή με το δεξί στο πρωτάθλημα μετά τη Γιουβέντους και σήμερα στο Τορίνο θα έχουμε το πρώτο τετ α τετ ανάμεσα στους δύο εκ των τριών διεκδικητών του τίτλου. Προβληματισμός για την εικόνα στην άμυνα και τα τρία γκολ που δέχθηκε από τους Βιόλα. Αντίπαλοί της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η Λίβερπουλ, η Σάλτσμπουργκ και η Γκενκ. Αναμένεται να ενισχυθεί επιθετικά με τον Γιορέντε.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X