Γιουβέντους: Πρωτοπόρος της Serie A σε κρίση!

Γιουβέντους: Πρωτοπόρος της Serie A σε κρίση!

Τελικά οι Μπιανκονέρι ελέγχουν την κατάσταση; Η Γιουβέντους είναι στην κορυφή, εκτός Coppa Italia και με την εικόνα της προβληματίζει για το μέλλον!

Μπορεί μία ομάδα που είναι εννέα βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα της Ιταλίας να αντιμετωπίζει αγωνιστική κρίση; Κι όμως στην περίπτωση της Γιουβέντους μπορεί. Το 3-0 από την Αταλάντα στο Coppa Italia και το 3-3 στο πρωτάθλημα με την Πάρμα είναι αποτελέσματα που δεν… ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ των παικτών του Μαξ Αλέγκρι και ούτε και στο βάθος του ρόστερ της ομάδας. Για κάποιους ίσως να φανεί παράλογο ότι υπάρχει τέτοια αξιολόγηση και ανησυχία για μία ομάδα που έχει χάσει έξι μόνο πόντους σε 22 αγώνες, όμως η Γιουβέντους εδώ και κάποιο καιρό παίζει καλά.

Η Γιουβέντους έχει και… ελαφρυντικά. Ελαφρυντικά όπως του Κιελίνι που έφυγε κουτσαίνοντας από το ματς με την Αταλάντα ενώ οι συμπαίκτες του μπακ, Μπονούτσι και Μπαρτσάλι ήταν τραυματίες. Μάλιστα το ματς με την Πάρμα ήταν το πρώτο χωρίς το περίφημο BBC (σ.σ. Μπονούτσι, Μπαρτζάλι και Κιελίνι). Η πώληση του Μπενάτια και η επιστροφή του Κάσερες για να πλαισιώσει τον Ρουγκάνι στο κέντρο της άμυνας σίγουρα δεν βοήθησαν.

Ο Κάσερες στην επιστροφή του στην Γιουβέντους έμοιαζε σαν παροπλισμένος αγωνιστικά. Στο ματς με την Πάρμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε δύο γκολ και όμως η Γιουβέντους ισοφαρίστηκε στο 93′ κάνοντας αρκετά αμυντικά λάθη και όχι μόνο. Ήταν τα δύο γκολ του Ζερβίνιο που την… πλήγωσαν. Ποτέ ξανά με τον Αλέγκρι στον πάγκο η Γιούβε δεν έχει δεχθεί έξι γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Μπορεί να σταθεί κανείς και σε ατυχίες όπως το δοκάρι του Κεντίρα αλλά ένα ρόστερ σαν αυτό της Γιουβέντους δεν είναι για τέτοιες εμφανίσεις. Νωρίτερα η Γιουβέντους θα μπορούσε να είχε χάσει από την Λάτσιο ενώ νίκησε οριακά Τορίνο και Ιντερ.

Οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες είναι μέρος του παιχνιδιού. Όπως όταν ο Πιάνιτς ήταν τιμωρημένος με την Λάτσιο και ο Εμρέ Τσαν ήταν κακός παίζοντας στην θέση του. Της έλλειψε της Γιουβέντους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν χτύπησε. Της έλλειψε και ο Μάντζουκιτς.

Υπό το σωστό πρίσμα το 3-3 με την Πάρμα δεν είναι καταστροφή ενώ ουσιαστικά για την Γιουβέντους μία μεγάλη επιτυχία θα είναι η κατάκτηση του Champions League. Ωστόσο η Γιουβέντους είναι σε ένα σημείο όπου πρέπει να προσέξει και να αλλάξει τη νοοτροπία της και το πως προσεγγίζει τα παιχνίδια της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X