Λάτσιο - Ρόμα: H Serie A έχει μεγάλο ντέρμπι!

Λάτσιο – Ρόμα: H Serie A έχει μεγάλο ντέρμπι!

Εναρξη: 21:45, 15/01/2021
Γήπεδο: Stadio Olimpico, Ρώμη

Η Serie A έχει ντέρμπι! Λάτσιο vs Ρόμα και η αιώνια πόλη στα δυο. Σταθεροί οι Λατσιάλι, να μη χάσουν επαφή με την κορυφή οι Τζιαλορόσι. 

Η Λάτσιο πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Πάρμα στο Ένιο Ταρντίνι. Πολύ καλή στο β΄μέρος, πέτυχε δυο γκολ και δεν απειλήθηκε. Μετά το κακό ξεκίνημα, η ομάδα του Ιντσάγκι παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο, σταθερή στην απόδοσή της και αραμένει πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ακολουθεί την Πέμπτη η εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάρμα για τους «16» του Κυπέλλου. Δύσκολο το πρόγραμμα που ακολουθεί εντός με Ρόμα, Σασσουόλο, Κάλιαρι, εκτός με Αταλάντα, Ιντερ και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το φετινό μέλλον της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι. Εκτός ο γκολκίπερ Στρακόσα, ο μπακ-χαφ Φάρες και ο χαφ Κατάλντι. Επιστρέφουν ο χαφ Λούλιτς και ο φορ Κορέα.

Η Ρόμα απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Ίντερ στο Ολίμπικο. Είχε καλά διαστήματα στο ματς και με φουλ πίεση στα τελευταία λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2. Διατηρήθηκε στην τρίτη θέση αλλά είδε και την απόστασή της από την κορυφή να μεγαλώνει, αλλά και τους διώκτες της, Γιουβέντους, Αταλάντα, Νάπολι να την πλησιάζουν. Την Τρίτη υποδέχεται τη Σπέτσια για τους «16» του Κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ρόμα δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας, ομάδες που είναι στις πρώτες εννέα θέσεις. Εκτός πλάνων ο γκολκίπερ Μιράντε, επιστρέφει ο Πέδρο.

Λάτσιο vs Ρόμα, oι αριθμοί του ντέρμπι!

Αυτό θα είναι το 153ο ντέρμπι της Ρώμης στη Serie A: οι Giallorossi έχουν κερδίσει 54 αγώνες, 38 ήττες και 60 ισοπαλίες.

Αυτό θα είναι το πρώτο ντέρμπι της Ρώμης που θα διεξαχθεί την Παρασκευή σε όλες τις διοργανώσεις: αυτή είναι η μόνη ημέρα της εβδομάδας κατά την οποία αυτό το παιχνίδι δεν έχει διεξαχθεί ποτέ στην ιστορία του.

Η τελευταία φορά που η Ρόμα κέρδισε ντέρμπι εκτός έδρας εναντίον της Λάτσιο, ήταν τον Δεκέμβριο του 2016. Από τότε μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Λάτσιο έχει κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν έχει κερδίσει ακόμη τρία σερί αυτή τη σεζόν.

Η Ρόμα έχει έναν βαθμό λιγότερο (34 έναντι 35) από ό, τι σε αυτό το στάδιο την περασμένη σεζόν.

Η Ρόμα (οκτώ) και η Λάτσιο (έξι) έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ στα πρώτα 15 λεπτά των αγώνων τους στη Serie A αυτή τη σεζόν.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X