Μίλαν - Νάπολι: Παγίδα το Σαν Σίρο για τον Αντσελότι!

Μίλαν – Νάπολι: Παγίδα το Σαν Σίρο για τον Αντσελότι!

Εναρξη: 21:45, 29/01/2019
Γήπεδο: Σαν Σίρο, Μιλάνο

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το Coppa Italia, η Μίλαν υποδέχεται… ξανά τη Νάπολι και ο νικητής βλέπει Ιντερ ή Λάτσιο!

Μίλαν και Νάπολι ήθελαν να μείνουν σε 4άδα και κυνήγι Γιουβέντους αντίστοιχα, όμως μετά το μεταξύ τους 0-0 στο San Siro, δεν χάρηκε… καμία! Η Νάπολι με διπλό θα είχε ελπίδες για απώλεια της Γιούβε στην Λάτσιο για να μειώσει και η Μίλαν με δικό της τρίποντο θα… κοιμόταν πιο ήρεμη ακόμα μια αγωνιστική στις θέσεις Champions League.

Μίλαν για κούπα!
«Πρέπει να επαναλάβουμε τα πρώτα 50 λεπτά του αγώνα στο πρωτάθλημα και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια, να παίξουμε με προσωπικότητα» είπε ο Γκατούζο, και ξέρει καλά πως το Κύπελλο είναι η μοναδική ευκαιρία φέτος για να κατακτήσει η ομάδα του κούπα! Βέβαια, η παράδοση μόνο θετική απέναντι στους Partenopei, αφού έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 16 επίσημα και στις δύο έδρες (1-6-9). Παραμένουν εκτός πλάνων οι χαφ Μποναβεντούρα, Μπίγλια, οι στόπερ Ζαπάτα, Καλντάρα.

Η Νάπολι δεν σκοράρει στο Σαν Σίρο
Οι Partenopei είχαν περισσότερες φάσεις, αλλά οι Rossoneri έναν απίστευτα σταθερό Ντοναρούμα κι έτσι δεν μπόρεσαν να μείνουν στο κυνήγι της Γιουβέντους. Το Coppa Italia είναι βασικός στόχος των Ναπολιτάνων, ωστόσο το Σαν Σίρο είναι… παγίδα. Δεν έχει σκοράρει η ομάδα του Αντσελότι στα 4 τελευταία ματς σε αυτό το γήπεδο με αντιπάλους Μίλαν και Ιντερ. Τρεις ισοπαλίες με 0-0 και μια ήττα με 1-0. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Βέρντι, νοκ-άουτ ο στόπερ Αλμπιόλ, ο δεξιός μπακ Χισάι. Κανονικά ο πολύτιμος χαφ Αλαν, εκτός ο χαφ Ρογκ, που θα συνεχίσει δανεικός στη Σεβίλλη. Ο Κάρλο Αντσελότι αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μίλαν, άλλωστε έχει κατακτήσει 15 κούπες ως παίκτης και προπονητής των Ροσονέρι

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Coppa Italia με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X