Νάπολι - Κάλιαρι: Ανεβάζουν στροφές οι Ναπολιτάνοι!

Νάπολι – Κάλιαρι: Ανεβάζουν στροφές οι Ναπολιτάνοι!

Eναρξη: 22:00, 25/09/19
Γήπεδο: San Paolo

Η Νάπολι ανέβαζει στροφές, παρουσιάζει ένα ελκυστικό πρόσωπο και οι φιλοδοξίες της εκτοξεύονται στη Serie A. 

Εντυπωσιάζει η Νάπολι
Η Νάπολι δεν έμεινε στην απίθανη νίκη επί της Λίβερπουλ, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και διέλυσε εκτός έδρας τη Λέτσε με 4-1. Οι Παρτενοπέι με δυο γκολ του Γιορέντε σφράγισαν ένα σημαντικό διπλό σε μια δύσκολη έδρα, πέτυχεαν τη δεύτερη σερί νίκη τους και μπήκαν ξανά στην πρώτη τριάδα. Παράλληλα, απέδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, το ρόστερ είναι πιο ποιοτικό, το βάθος του πάγκου μεγαλύτερο και οι Ναπολιτάνοι φέτος ονειρεύονται ξανά! Η άμυνα βελτιώνεται, το δίδυμο Μανωλάς – Κουλιμπαλί δένεται ακόμα καλύτερα, ενώ η επίθεση βρίσκει το δρόμο της.

Ανεβασμένη η Κάλιαρι
Δεύτερη νίκη στη φετινή Serie A, δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, μιας και η Κάλιαρι επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Τζένοα. Είχε προηγηθεί η τριάρα στο Ενιο Ταρντίνι κόντρα στην Πάρμα, γεγονός που επιβεβαιώνει πως η ομάδα του Μάραν βρίσκεται σε ιδανικό μομέντουμ. Το ταξίδι στο Σαν Πάολο είναι αρκετά δύσκολο, άλλωστε, την τελευταία φορά που δραπέτευσε με το διπλό ήταν τον Αύγουστο του 2007, όταν και είχε επικρατήσει 2-0 με τέρματα των Μάτρι, Φότζια.

Νάπολι – Κάλιαρι, τα πέντε τελευταία στο Σαν Πάολο

Η Νάπολι θα παρουσιαστεί με σύμμαχο την παράδοση, μιας και η τελευταία ήττα… χάνεται τον Απρίλιο του 2009. Από τότε οι Ναπολιτάνοι μετρούν 13 νίκες και πέντε ισοπαλίες.

05/05/19 Νάπολι – Κάλιαρι 2-1
01/10/17 Νάπολι – Κάλιαρι 3-0
06/05/17 Νάπολι – Κάλιαρι 3-1
23/11/14 Νάπολι – Κάλιαρι 3-3
06/05/14 Νάπολι – Κάλιαρι 3-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X