Νάπολι - Ρόμα: Στο κυνήγι της κορυφής!

Νάπολι – Ρόμα: Στο κυνήγι της κορυφής!

Εναρξη: 21:30, 28/10/2018
Γήπεδο: Stadio San Paolo

Η Νάπολι υποδέχεται τη Ρόμα στο Σαν Πάολο για τη 10η αγωνιστική της Serie A και θέλει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών, αλλά και στο κυνήγι της κορυφής. Χωρίς περιθώρια οι Τζιαλορόσι. Το ρεκόρ εντός και τα γκολ του Μέρτενς.

Στο κυνήγι με rotation!
Το απίθανο γκολ του Ντι Μαρία στέρησε από τη Νάπολη την ευκαιρία να φύγει από το Παρίσι με ένα μεγάλο διπλό. Ωστόσο, οι Ναπολιτάνοι έμειναν αήττητοι στον όμιλο του Champions League αν και τον έχουν κάνει… άνω κάτω με τα αποτελέσματά τους. Στο πρωτάθλημα παραμένουν στο κυνήγι του τίτλου, εκμεταλλεύθηκαν τη γκέλα της Γιουβέντους κέρδισαν 3-0 στο νέο Friuli και βρίσκονται στο -4. Οι Παρτενοπέι ξέρουν να εκμεταλλεύονται το δυναμικό τους ξεκίνημα, αφού έχουν σκοράρει πέντε γκολ στο πρώτο τέταρτο! Η 5η της νίκη στα τελευταία 6 ματς στην Serie A ήρθε πάλι με rotation και ο Αντσελότι έχει προβεί ήδη σε 37 αλλαγές στην ενδεκάδα, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Δύσκολα θα Ντι Φραντσέσκο
Τρίζει και πάλι η καρέκλα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στη Ρόμα έπειτα από την αναπάντεχη ήττα από τη ΣΠΑΛ. Ο τεχνικός της Ρόμα είχε σώσει την κατάσταση με ένα σερί νικών, που διόρθωσαν το κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο που προηγήθηκε, ωστόσο η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες δεν ήταν για… καλό. Η ήττα από τη ΣΠΑΛ χάλασε ουσιαστικά ό,τι είχε χτίσει ο Ντι Φραντσέσκο πρόσφατα, με τη διοίκηση της Ρόμα να χάνει εκ νέου την υπομονή της μαζί του. Αλλωστε, οι Τζιαλορόσι βρίσκονται στο -7 από τη 2η θέση, αλλά και στο -11 από την κορυφή. Βέβαια, στο Champions League η Ρόμα ήταν εξαιρετική, επικράτησε εύκολα 3-0 της ΤΣΣΚΑ κι έκανε ακόμα ένα βήμα πρόκρισης! Πάντως, στις δυο τελευταίες επισκέψεις στο Σαν Πάολο η Ρόμα μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας σκοράρει επτά φορές!

Οι αριθμοί λένε…
Η Νάπολι έπειτα την τεσσάρα του Μαρτίου εντός από τη Ρόμα μετρά στο Σαν Πάολο οκτώ νίκες και μια ισοπαλία για τη Serie A
Η Ρόμα έχει κερδίσει μόλις 14 πόντους στη σεζόν, το χειρότερο ξεκίνημά της από τη σεζόν 2012-13 όταν και τερμάτισε στην 6η θέση.
Η Ρόμα έχει σκοράρει 6 γκολ από στημένα, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στη Serie A
Ο Μέρτενς με 71 γκολ στη Serie A θέλει ακόμα δυο για να φτάσει τον θρυλικό Καρέκα!Ο Βέλγος έχει τρία γκολ στα τρία τελευταία με τη Ρόμα

Η Νάπολι υποδέχεται τη Ρόμα στο Σαν Πάολο για τη 10η αγωνιστική της Serie A και θέλει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών, αλλά και στο κυνήγι της κορυφής.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X