Νάπολι – Τορίνο: Η αήττητη και η ανεβασμένη…

Νάπολι – Τορίνο: Η αήττητη και η ανεβασμένη…

Εναρξη: 21:30, 17/02/2019
Γήπεδο: Stadio San Paolo (60.240)

Νάπολι και Τορίνο ολοκληρώνουν τη δράση της ημέρας το βράδυ της Κυριακής (21:30) στην Serie A, με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι καλούνται να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες , παραμένοντας στο κυνήγι της Γιουβέντους. Μεσοβδόμαδα επικράτησαν 3-1 της Ζυρίχης στην Ελβετία για το πρώτο παιχνίδι των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η Τορίνο επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε στο πιο πρόσφατο ματς για την 3η νίκη της στην τελευταία εξάδα αγώνων στο πρωτάθλημα.

Το σερί της Νάπολι
Την Πέμπτη έπαιζε στη Ζυρίχη για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, στο πρώτο παιχνίδι των «32» του θεσμού στοχεύοντας σε ένα γερό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Το τελικό 3-1 δεν αφήνει περιθώρια και σκέψεις περί αποκλεισμού. Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στη Νάπολι φέτος είναι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού, όντας αποκλεισμένη στο Κύπελλο και η διαφορά από την πρώτη Γιουβέντους να αυξάνεται όσο αφορά την υπόθεση του τίτλου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάριο Ρούι (μπακ), Ραούλ Αλμπιόλ (στόπερ), ενώ νέα απώλεια αποτελεί ο εξτρέμ Ουνάς. Όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστούν κανονικά στην αρχική ενδεκάδα οι Ινσίνιε και Μέρτενς. Εντος έδρας οι «παρτενοπέι» στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος έχουν 14 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η άνοδο της Τορίνο
Οι τρεις ήττες στα 18 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (7 νίκες, 8 ισοπαλίες) δείχνουν τη σταθερότητα που έχει φέτος ως ομάδα, τον τρόπο προσέγγισης των αγώνων της, ιδίως μακριά από την έδρα της όπου έχει μόλις μία ήττα 12 εξόδους (2 νίκες, 9 ισοπαλίες)!

Στην τελευταία εξάδα αγώνων αντιμετώπισε τρεις ομάδες του Top-6 της Α’ Ιταλίας, συλλέγοντας 4 βαθμούς. Νίκη επί της Ιντερ με 1-0, ισοπαλία στη Ρώμη επί της Λάτσιο (1-1), ενώ στο ίδιο γήπεδο ηττήθηκε 3-2 από τη Ρόμα λίγες μέρες αργότερα. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε, μία εβδομάδα μετά το «άσφαιρο» 0-0 με τη ΣΠΑΛ εκτός έδρας. Στα αγωνιστικά νέα της, τραυματίας είναι ο στόπερ Τζιτζί. Βέβαια, επιστρέφουν ο Ν’ Κουλού (στόπερ), Παριτζίνι (στόπερ) και ο φορ Τζάτζα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Νάπολι – Τορίνο: 2-2 (Serie A 2017-18)
Νάπολι – Τορίνο: 5-3 (Serie A 2016-17)
Νάπολι – Τορίνο: 2-1 (Serie A 2015-16)
Νάπολι – Τορίνο: 2-1 (Serie A 2014-15)
Νάπολι – Τορίνο: 2-0 (Serie A 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X