Σουηδία – Ελβετία: Τα πάντα είναι πιθανά

Σουηδία – Ελβετία: Τα πάντα είναι πιθανά

Στην Αγία Πετρούπολη και για τη φάση των 16 του Μουντιάλ, η Σουηδία τίθεται αντιμέτωπη με την Ελβετία. Πρόκειται για μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις αυτής της φάσης, η κάθε ομάδα έχει τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία της.

Στο τέλος ήρθε η υπέρβαση
Η Σουηδία έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κατέκτησε εν τέλει την πρωτιά στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ. Επιβλήθηκε της Νοτίου Κορέας (1-0) και του Μεξικού (3-0) ενώ έχασε στις καθυστερήσεις από τη Γερμανία (1-2). Στην τελευταία αγωνιστική πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τους Μεξικανούς, κατακτώντας την κορυφή και παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση. Οι Ογκουστίνσον, Γκράνκβιστ και Άλβαρες (αυτογκόλ) πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Γιάνε Άντερσον.

«Νιώθω υπερήφανος και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σπουδαία εμφάνιση και την εντυπωσιακή νίκη. Κατορθώσαμε και προκριθήκαμε από έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Τώρα, το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στην Ελβετία. Πρόκειται για ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης που δικαίως βρίσκεται σε αυτή τη φάση» ήταν τα λόγια του Άντερσον.

Μουντιάλ με ειδική προσφορά* | 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Επιδεικνύει σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο
Η Ελβετία τερμάτισε δεύτερη στον 5ο όμιλο, με επτά βαθμούς και μία νίκη και δυο ισοπαλίες. Την τελευταία αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κόστα Ρίκα (2-2) μετά από συναρπαστικό ματς. Πολλές οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και πολύ γρήγορος ο ρυθμός, ο ένας βαθμός χάριζε και τυπικά την πρόκριση στην ομάδα του Βλαντίμιρ Πέτκοβιτς, με τον στόχο να επιτυγχάνεται.

«Θέλουμε να φθάσουμε πιο μακριά σε σχέση με το περασμένο τουρνουά, όταν γνωρίσαμε τον αποκλεισμό από την Αργεντινή στην παράταση. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα νοκ άουτ παιχνίδια, έχουμε αποδείξει επανειλημμένα την αξία μας» ανέφερε ο Πέτκοβιτς.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως ότι οι βασικοί Σερ (στόπερ) και Λιχτστάινερ συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν.

Τελευταία αποτελέσματα:

Μεξικό – Σουηδία       0-3 (Ογκουστίνσον, Γκράνκβιστ, Άλβαρες (αυτογκόλ) οι σκόρερ των Σουηδών

Ελβετία – Κόστα Ρίκα  2-2 (Τζεμαϊλί και Ντρμιτς τα γκολ των Ελβετών)

Παράδοση:

Σουηδία – Ελβετία      1-1

Ελβετία – Σουηδία      0-2

Σουηδία – Ελβετία      0-0

Ελβετία – Σουηδία      4-2

Σουηδία – Ελβετία      1-2

Τοπ αποδόσεις στο Μουντιάλ από τη bwin! 21+

 

Σχολιάστε

X