Σαουθάμπτον - Ντέρμπι: Οι Αγιοι βρίσκουν τα πατήματά τους!

Σαουθάμπτον – Ντέρμπι: Οι Αγιοι βρίσκουν τα πατήματά τους!

Εναρξη: 21:45, 16/01/2019
Γήπεδο: St. Mary’s Stadium, Σαουθάμπτον

Επαναληπτικός στο FA Cup και το Σεντ Μέρις έχει… ντερμπάκι, μιας και οι Αγιοι υποδέχονται τη Ντέρμπι σε ένα μεγάλο ραντεβού!

Στα πάνω της η Σαουθάμπτον
Η Σαουθάμπτον φαίνεται έχει αρχίσει να απομακρύνεται από την ζώνη του υποβιβασμού ή τουλάχιστον προσπαθεί. Αλλωστε, το διπλό στην έδρα της Λέστερ την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη και σκόρπισε αέρα αισιοδοξίας στο Σεντ Μέρις. Είναι έναν βαθμό πάνω από τη Νιουκάστλ. Mε τον Χάσενχουτλ στον πάγκο της βγάζει μια διαφορετική φιλοσοφία, πιο επιθετική, κάτι που φαίνεται και από τις δυο νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Μπορεί ο εξαιρετικός της φορ, Οστιν να είναι τιμωρημένος, ωστόσο οι Αγιοι δείχνουν πως έχουν μπει ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Τριγμοί στην Ντέρμπι
Η Ντέρμπι Κάουντι προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο της Championship Λιντς εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε κάποιους τριγμούς στη Ντέρμπι και στον κόουτς Φρανκ Λάμπαρντ, ωστόσο η ομάδα δεν έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και θα επιδιώξει να είναι ανταγωνιστική στο Κύπελλο. Η Ντέρμπι είχε κερδίσει στα πέναλτι στο Ολντ Τράφορντ νωρίτερα στην σεζόν πριν φτάσει κοντά στο να αποκλείσει την Τσέλσι, πρώην ομάδα του Λάμπαρντ. Έχασε 3-2 στο Στάμφορντ Μπριτζ. Το 2-2 με την Σαουθάμπτον έδειξε ότι είναι ομάδα που κοντράρει αντιπάλους από την Premier.

Στα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς της στο Κύπελλο έχει δεχθεί γκολ ενώ στο 71% των εκτός έδρας αναμετρήσεών της στην Championship έχει γκολ και για τις δύο ομάδες. Οι ‘Άγιοι’ έχουν δει και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο 70% των εντός έδρας αναμετρήσεών τους μαζί και στα προηγούμενα πέντε.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Αγγλίας με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X