Ντέρμπι στη Super League με το βλέμμα στην Ευρώπη...

Ντέρμπι στη Super League με το βλέμμα στην Ευρώπη…

Ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη; Εμβόλιμη αγωνιστή στα Play off με ντέρμπι σε «Βικελίδης» και ΟΑΚΑ που θα κρίνουν πολλά…

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Super League εδώ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17.15)
Ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα χειρότερα 45λεπτα στη χρονιά στη σεζόν και γνώρισε εκτός έδρας ήττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» που εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος παρουσιάστηκαν χωρίς τους βασικούς αμυντικούς, Μπα, Σεμέντο, αλλά και τον εξαιρετικό φορ Χασάν. Τα προβλήματα στην άμυνα και τα διαδοχικά λάθη έφεραν την ήττα, που ήταν και η δεύτερη στη σεζόν. «Στο πρώτο ημίχρονο 4-5 κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα κακό ματς που δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Νομίζω ότι η συγκέντρωσή μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο στο α’ μέρος αλλά όχι στο β’. Οποιοσδήποτε αντίπαλος θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί» τόνισε ο Μαρτίνς, ο οποίος είδε τον Ολυμπιακό να μη σκοράρει μόλις σε δεύτερο φετινό ματς πρωταθλήματος. Παραμένει εκτός ο Μπα.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε ούτε στην τέταρτη στροφή των Play off να πάρει τη νίκη, μιας και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 3-1. Οι Αρκάδες απάντησαν άμεσα στο γκολ που δέχθηκαν, είχαν ευκαιρίες, αλλά και κενά στην άμυνα. Κάκιστο το τελευταίο πεντάλεπτο, αφού δέχθηκαν δυο γκολ μετά το 85ο λεπτο. Εχει χάσει τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο το γόητρο παραμένει ένα δυνατό κίνητρο.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ (19.30)
Εξαιρετικός ο Άρης, πέρασε από τη Λεωφόρο, επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού κι έκανε τεράστιο βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Στο +3 από τους «Δικεφαλους», στο +8 από την 4η θέση οι «κίτρινοι» που πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στα Play off, αντιδρώντας έτσι στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Ο Άρης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι, όμως μετά την αποβολή του Μαουρίτσιο εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κι έκανε την ανατροπή! Ο Ματέο Γκαρσία έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι και βοήθησε αρκετά σε ένα μεγάλο διπλό «Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά έχουμε μπροστά μας έξι παιχνίδια. Κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια εδώ και 7-8 μήνες, δικαιωματικά βρισκόμαστε στη 2η θέση, αυτός είναι ο στόχος μας και θέλω να συνεχίσουμε όλοι μαζί για να τον πετύχουμε. Είναι στο χέρι μας και το αξίζουμε» τόνισε ο Μάντζιος. Στην αποστολή για το ντέρμπι ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Ζίφκοβιτς ήταν εξαιρετικός και ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, φτάνοντας παράλληλα τις 1000 επιτυχίες στην Α’ Εθνική. Ο Σέρβος έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, πέτυχε δυο γκολ κι έστειλε την ομάδα του πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη «Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο όταν αξίζει να κερδίζεις, να μην το καταφέρνεις εξαιτίας κάποιων γκολ που δέχεσαι και δεν αξίζει να τα δέχεσαι. Μας λείπει φυσικά και ο κόσμος. Ο κόσμος μας είναι πολύ σημαντικός. Η ομάδα έκανε έναν θρίαμβο και θα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτόν και για τους επόμενους αγώνες» τόνισε ο Γκαρσία που είδε τον ΠΑΟΚ στο +5 από την 5η θέση. Το θετικό είναι πως το πρόβλημα που αποκόμισε ο Ζίφκοβιτς δεν είναι σοβαρό και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21.30)
Η ΑΕΚ αντέδρασε δυναμικά στις ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, απάντησε με δυο τριάρες και βρέθηκε ξανά σε πλεονεκτική θέση. Η Ενωση μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Άρη, επικράτησαν 3-1 εντός του Αστέρα Τρίπολης και βρέθηκαν στο +5 από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, η επικράτηση ήρθε πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ, με τον Μάνταλο να κάνει μεγάλο ματς και τον Λόπεθ να λυτρώνει την ομάδα του στο 85′. Ο Μανόλο Χιμένεθ περνά την κρίση, ενώ παράλληλα έγραψε τη δική του ιστορία, μιας και βρέθηκε στην 3η θέση των τεχνικών με τις περισσότερες νίκες (67). «Τα έδωσαν όλα. Τα δώσαμε κι εμείς όλα στο γήπεδο, αν και βρισκόμαστε στα όρια των δυνάμεών μας» σχολίασε. Εκτός πλάνων ο Σάκχοφ, εξαιρετικά αμφίβολος ο Τάνκοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε εντός έδρας ήττα 2-1 από τον Αρη και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και πλέον είναι στην 5η θέση και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη «Ενδεχομένως για την Ευρώπη να γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά δε θα ήθελα να το συζητήσω. Μη ξεχνάμε ότι παίζουμε σε ένα δεύτερο πρωτάθλημα, σκοπός μας είναι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε σ’ αυτή τη διοργάνωση» τόνισε ο Λάζλο Μπόλονι. Οι «πράσινοι» κατέρρευσαν μετά την αποβολή του Μαουρίτσιο, δεν είχαν πλάνο και δέχθηκαν δυο γκολ. Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι, αφού με τρίποντο ξαναμπαίνει δυνατά στην μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

X