ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Με... σύστημα και άμυνα το σερί της Ενωσης!

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Με… σύστημα και άμυνα το σερί της Ενωσης!

Εναρξη: 17.15, 30/01/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο 2019, τρέχει σερί νικών και η άμυνα μαζί με το σύστημα δίνουν λύσεις, πολλές λύσεις. Εχει… ξεχάσει το διπλό ο Λεβαδειακός!

Φουριόζα η ΑΕΚ!
Το 2019 έχει μπει ιδανικά για την ΑΕΚ και οι αριθμοί παίζουν τη… δική τους μπάλα και αποκαλύπτουν την εξαιρετική της εικόνα. Ο Ουζουνίδης άλλαξε σύστημα και το 3-5-2 έχει φέρει το απόλυτο (3 νίκες σε ισάριθμα ματς) με επιμέρους σκορ 9-0, αφού κατά σειρά κέρδισε ΠΑΣ (4-0), Αστέρα (3-0), Πανιώνιο (2-0). Αυτό το σερί συμβαίνει για δεύτερη φορά στη φετινή Superleague για την ΑΕΚ έπειτα από εκείνο στην έναρξη του πρωταθλήματος, όταν και πάλι η πρωταθλήτρια Ελλάδας μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο! Την τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε «τρέξει» ένα τέτοιο σερί νικών μέσα σε μία σεζόν ήταν την περσινή χρονιά, αυτή του τίτλου, όταν και οι κιτρινόμαυροι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις «έγραψαν» τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα που «κλείδωσαν» τον τίτλο.

Μάλιστα, τα 8 από τα 9 τέρματά της σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, δείγμα του ότι μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ανασταλτικά παρουσιάζει το ίδιο καλό πρόσωπο όπως και την προηγούμενη χρονιά, αν και τώρα έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό για 571′. Παράλληλα, με την τελευταία νίκη της στη Νέα Σμύρνη, η ΑΕΚ διεύρυνε και το σερί που έχει να κάνει με το μηδέν παθητικό. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έπιασαν τις 11 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, όλες χωρίς να δεχθούν ούτε ένα τέρμα! Για πρώτη φορά μετά την καθιέρωση του 3-5-2, ο Ουζουνίδης δεν θα έχει δύο κομβικούς παίκτες, τους Μάνταλο και Οικονόμου. Βέβαια, για τον Ελληνα τεχνικό υπάρχει η σημαντική επιστροφή του Λιβάια.

Ανάσα ο Λεβαδειακός
Με το δεξί ξεκίνησε ο Νίκος Καραγεωργίου στον πάγκο του Λεβαδειακού, καθώς την Κυριακή κέρδισε τον Αρη με 1-0 κι έμεινε «ζωντανός» στο… κόλπο της παραμονής. Καλός ανασταλτικά, δεν δέχθηκε πολλές φάσεις, αν και στην επίθεση στάθηκε… τυχερός, μιας κι έκανε γκολ τη μια από τις δυο φάσεις που έκανε. Πάντως, μακριά από τη Λιβαδειά έχει σοβαρό θέμα και παραμένει χωρίς διπλό από τον Οκτώβριο του 2017. Από τότε και σε 20 εξόδους του «τρέχει» ρεκόρ 0-5-15 και κράτησε το μηδέν μόνο σε δύο ματς.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X