ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι στο «καυτό» ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Εναρξη: 19.30, 29/09/19
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Το ΟΑΚΑ έχει ντέρμπι! ΑΕΚ vs ΠΑΟΚ σε ραντεβού αποδείξεων για τους δυο «δικεφάλους» και το μομέντουμ είναι ιδανικό! Με παράδοση η Ενωση!

Σε καυτό ΟΑΚΑ η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ βρίσκει ρυθμό, επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών και με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους της. Διπλό γοήτρου στην Τουρκία και τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα για την Ενωση, που πέρασε από Τρίπολη, Αγρίνιο, ενώ κέρδισε και τη Λαμία εντός. Με 3-5-3 στο ντέρμπι της Τούμπας, και τους: Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκη, Παουλίνιο, Λόπες, Σιμόες, Μάνταλο, Λιβάια, Κρίστισιτς, ενώ θέση δίπλα στον Λιβάια διεκδικούν οι Ολιβέιρα, Αλμπάνης, Βέρντε. Οι διαδοχικές επιτυχίες έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό και το ΟΑΚΑ αναμένεται καυτό!

Αήττητος ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ αν και… πάγωσε στο ντέρμπι με τον Αρη, εντούτοις δεν άφησε το ματς, πίεσε και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε έναν σημαντικό βαθμό. Αήττητος ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει στην κορυφή με τον Ολυμπιακό και θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Πέρσι, και στα τρία ντέρμπι που έδωσε στο Λεκανοπέδιο της Αττικής έμεινε αήττητος, κέρδισε Παναθηναϊκό (2-0), Ολυμπιακό (1-0) και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ. Μάλιστα, κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ! Εξαιρετικά νέα για τον Αμπελ Φερέιρα, ο οποίος είδε τον Μαουρίτσιο να προπονείται σε φουλ ρυθμούς έπειτα τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, η παράδοση του ντέρμπι

Σε σύνολο 64 αναμετρήσεων η ΑΕΚ μετράει 46 νίκες, με τον ΠΑΟΚ από την άλλη να έχει βγάλει 7 «διπλά» και 11 αναμετρήσεις να έχουν λήξει ισόπαλες. Χαρακτηριστικό είναι πως όταν το ματς δεν γίνεται στην φυσική έδρα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στην Αθήνα επιτεύχθηκε πριν μια επταετία, όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει 2-0 με γκολ των Γεωργιάδη και Κλάους Αθανασιάδη. Πάντως, την περσινή περίοδο είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο Ελλάδας.

2015-16 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0 (playoffs)
2016-17 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0
2016-17 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0 (playoffs)
2017-18 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0
2018-19 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X