AΕΚ – Ξάνθη: Αναζητά την ιδανική πρεμιέρα!

AΕΚ – Ξάνθη: Αναζητά την ιδανική πρεμιέρα!

Εναρξη: 22:00, 25/08/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στη Super League 1, υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Σε δύσκολη θέση ο Καρντόσο μετά την ήττα από την Τράμπζονσπορ.

Προβληματισμός στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ δεν έπεισε με την εικόνα της, γνώρισε εντός έδρας ήττα 3-1 από την Τράμπζονσπορ και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έγινε δύσκολη, αρκετά δύσκολη. Η Ενωση δέχθηκε σε δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ματς 11 τελικές επιθέσεις, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία πλάνου τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Με το… καλημέρα της σεζόν ο Μιγκέλ Καρντόσο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα της Ενωσης. Πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ με την Ξάνθη για την ΑΕΚ και η νίκη είναι μονόδρομος κυρίως για λόγους ψυχολογίας. «Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα γιατί γνωριζόμαστε και δουλεύουμε καθημερινά. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε 72 ώρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια που πρέπει για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε αλλαγές.

Είναι η όγδοη φορά στη σειρά, που η ΑΕΚ αρχίζει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο ομάδα της περιφέρειας, από το 2010 κι έπειτα. Με την Ξάνθη κληρώνεται για πρώτη φορά στην 1η αγωνιστική, ωστόσο το 2016 έπαιξαν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με την Ενωση να επικρατεί εύκολα 4-1 εντός έδρας.

Νέο ξεκίνημα η Ξάνθη
Πέρσι η Ξάνθη έφτασε στο σημείο να παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή για την παραμονή της. Οι ακρίτες το καλοκαίρι άλλαξαν τα πάντα. Από τον προπονητή, όπου τη θέση του Μίλαν Ράσταβατς πήρε ο Κίκο Ραμίρεθ. Παράλληλα, αποκτήθηκαν 13 ποδοσφαιριστές και αποχώρησαν 14. Μια νέα ομάδα που επιθυμεί να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή της και παράλληλα να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά. Αστέρι της Ξάνθης, ο Εντουάρντο, ο οποίος ήρθε από τη Μπράγκα και στα 26 του αφήνει πολλές υποσχέσεις. Νοκ άουτ από

Παράδοση, ΑΕΚ – Ξάνθη

02/12/18 2-0
18/02/18 4-0
11/09/16 4-1
09/01/16 2-1
12/01/13 1-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X