Aρης – ΑΕΚ: Εχουν το μομέντουμ πριν τη σέντρα στο «Βικελίδης»

Aρης – ΑΕΚ: Εχουν το μομέντουμ πριν τη σέντρα στο «Βικελίδης»

Εναρξη: 19:30, 14/02/2020
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης (23.800)

Ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ. Σε ιδανικό μομέντουμ και οι δυο ομάδες, ισοπαλία δείχνει η παράδοση…

Σε ιδανικό μομέντουμ ο Άρης
Ο Άρης δεν ήταν πειστικός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας. Ωστόσο, στο μεγάλο ραντεβού με τον Ατρόμητο, είχε ουσία, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, επικράτησε 1-0 και πήρε μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι Κίτρινοι ήταν καλύτεροι και στα δυο ματς και δίκαια πήραν το εισιτήριο. Κόντρα στην ΑΕΚ θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουν την παρουσία στην εξάδα, αλλά και να πλησιάσουν την τετράδα. Επέστρεψε δυναμικά ο Ιντέγιε και ο Ενινγκ έχει μια εξαιρετική επιθετική λύση στα χέρια του. Αήττητος στα επτά τελευταία στην έδρα του, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.| 21+

Ανεβασμένη με Καρέρα η ΆΕΚ
Η ΑΕΚ αγνοούσε τη νίκη σε 13 σερί ντέρμπι. Ο Αραούχο ήταν ο πρωταγωνιστής τότε (1/4/2018 στο 3-0 με Παναθηναϊκό), ο Αργεντίνος ξανά, καθώς με ένα υπέροχο τέρμα έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό! Ετσι, η Ένωση παρέμεινε στον δρόμο των επιτυχιών, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την 3η θέση. Εξαιρετικός και ο Βράνιες, ο οποίος με τις τοποθετήσεις του βοήθησε στη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα. Τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να έχει δεχθεί σε αυτό το διάστημα μόλις ένα τέρμα! Είναι όμως εξίσου σημαντικό να αποκτήσει η Ενωση ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στα μεγάλα ματς. Αλλωστε, στα 15 τελευταία ντέρμπι πρωταθλήματος με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη η ΑΕΚ μετρά δυο νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Πριν το παιχνίδι με τους «Πράσινους», το μοναδικό τρίποντο ήταν με τους «Κίτρινους» τον Οκτώβριο του 2018, όταν και επικράτησε 4-0. Παραμένει εκτός ο Τσιγκρίνσκι, δεν θα ρισκάρει ο Καρέρα με τον Ολιβέιρα, ώστε να τον έχει έτοιμο για το ματς με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο.

Άρης – ΑΕΚ, η παράδοση

Άρης – ΑΕΚ: 2-0 (Σούπερ Λίγκα 2018-19)
Άρης – ΑΕΚ: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2012-13)
Άρης – ΑΕΚ: 1-0 (Σούπερ Λίγκα 2011-12)
Άρης – ΑΕΚ: 0-4 (Σούπερ Λίγκα 2010-11)
Άρης – ΑΕΚ: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2009-10)
Άρης – ΑΕΚ: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2008-09)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X