Αρης - Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αποδείξεων!

Αρης – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι αποδείξεων!

Εναρξη: 19:00, 02/12/18
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης», Θεσσαλονίκη

Το «Κλεάνθης Βικελίδης έχει ντέρμπι απόψε (19.00) και ο ανεβασμένος Αρης του Σάββα Παντελίδη υποδέχεται τον εξαιρετικό Παναθηναϊκό. Από μεγάλες νίκες προέρχονται και οι δυο.

Πάθος, ψυχή, πίεση και ο Αρης έκανε στην Κρήτη τη νίκη της χρονιάς, αφού στο 90’ ήταν πίσω στο σκορ, αλλά έφυγε με ανατροπή (2-1). Ο Γιουνές βρήκε στόχο δύο φορές στις καθυστερήσεις και έφερε «τούμπα» το ματς, κάτι που επέτρεψε στον Σάββα Παντελίδη να μπει με το δεξί στον πάγκο του Αρη. Ομάδα που μπορεί να σκοράρει… από το πουθενά μιας και παίκτες όπως οι: Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Γιουνές διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα. Θα καταφέρει να πάρει δεύτερη σερί νίκη, κάτι που έχει να συμβεί από την έναρξη της σεζόν; Το θετικό είναι πως σε δεύτερο σερί παιχνίδι του θα είναι ο Αρης κομπλέ. Ο Γιουνές αναμένεται να ξεκινήσει βασικός όπως και ο Ντιγκινί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Μπάσα, Μενέντεθ – Σιώπης, Μπάσα – Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα – Γιουνές.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός ήταν… σούπερ κόντρα στον Απόλλωνα, τον διέλυσε με 5-1 σε μια από τις καλύτερες φετινές παραστάσεις. Βέβαια, οι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν απολαύσει αρκετά την ομάδα φέτος, ωστόσο το συγκεκριμένο ματς αποτύπωσε την εξαιρετική του μεσοεπιθετική λειτουργία, κάτι που είχε λείψει στα δυο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Παράγει φάσεις, έχει τον Μακέντα σε εξαιρετική κατάσταση (κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέτυχε δύο τέρματα και έδωσε μία ασίστ) και η ψυχολογία όλων βρίσκεται στα ύψη. Βέβαια, παραβιάστηκε ξανά η εστία του, κάτι που συνέβη στα επτά από τα 11 ματς της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Παναθηναϊκός «τρέχει» σερί 12-3-2 κόντρα στον Αρη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στους Κουρμπέλη και Ινσούα είχε πέσει το βάρος, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνταν εσχάτως από μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ομως τα ξεπέρασαν και θα παίξουν ξανά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κότσαρης – Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα – Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης – Μπουζούκης, Μακέντα, Χατζηγιοβάννης.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X