Αστέρας Τρ. - Αρης: Ολα για την πεντάδα!

Αστέρας Τρ. – Αρης: Ολα για την πεντάδα!

Εναρξη: 19:30, 11/02/2019

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης, Τρίπολη

Ο Αστέρας παίζει το τελευταίο του χαρτί για πεντάδα, ο Αρης θέλει να κάνει βήμα Ευρώπης. Ο Παντελίδης επιστρέφει ως αντίπαλος στην Τρίπολη!

Βρίσκει τα πατήματα ο Αστέρας
Στην Κρήτη έκανε το μεγάλο βήμα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη! Ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει σε μονοπάτια επιτυχιών, μιας και είχε προηγηθεί το διπλό στη Ριζούπολη, αποτέλεσμα που τον έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη! Η ψυχολογικά αλλάζει έπειτα τις δυο νίκες, αφού είχαν προηγηθεί τέσσερα ματς όπου ο Αστέρας γνώρισε ισάριθμες ήττες, ενώ παράλληλα δε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το αποψινό θα είναι το 9ο παιχνίδι του από τις 9 Ιανουαρίου κι έπειτα, γεγονός που εμφανίζει αρκετά σημάδια κόπωσης στην ομάδα. Με δυο σημαντικές απουσίες θα παρουσιαστούν οι Αρκάδες, αφού εκτός πλάνων είναι ο Μουνάφο και ο Τριανταφυλλόπουλος.

Ανεβασμένος ο Αρης
Ο Σάββας Παντελίδης επιστρέφει στην Τρίπολη, αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Ετσι, ως τεχνικός του Αρη καλείται να κάνει τα πάντα για να αλλάξει την εικόνα που έχει στο συγκεκριμένο γήπεδο, μιας και σε επτά επισκέψεις έχει κερδίσει μόλις μια φορά. Βρίσκει τα πατήματά του ο Αρης και προέρχεται από σερί νίκες με 1-0 κόντρα σε Ξάνθη και  ΠΑΣ. Οπου όχι μόνο παρουσιάστηκε βελτιωμένος ανασταλτικά, αλλά είδε και τον Ματέο Γκαρσία να παίρνει ξανά τον ρόλο του ηγέτη. Τα νέα αποκτήματα μπήκαν αμέσως στο κλίμα και οι Κίτρινοι δίνουν τη μάχη τους για την παρουσία στην πεντάδα της Superleague. Ενισχυμένος θα είναι σήμερα ο Αρης, καθώς αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται οι Γιουνές, Τόνσο), ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή του συμπεριλήφθηκε ο νέος ακραίος Φετφατζίδης.  Η επιστροφή του πρώτου κρίνεται σημαντική, καθώς νοκ άουτ έχει τεθεί ο Διαμαντόπουλος.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X