Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Ψάχνουν λύσεις οι Πράσινοι!

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Ψάχνουν λύσεις οι Πράσινοι!

Εναρξη: 19:30, 20/10/2019
Γήπεδο: Δημ. Περιστερίου

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ξάνθη και ψάχνει στο Περιστέρι νίκη… ηρεμίας. Ανεβασμένος ο Ατρόμητος που μετρά δυο σερί νίκες.

Με φόρα ο Ατρόμητος
Μεγάλη ανατροπή για τον Ατρόμητο, ο οποίος επικράτησε 3-2 του Βόλου εκτός έδρας. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, βρήκε τα αποθέματα, εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες και πήρε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο. Επέστρεψε η ηρεμία στα αποδυτήρια του Ατρομήτου και βοήθησε η διακοπή ακόμα περισσότερο. Βέβαια, οι γηπεδούχοι καλούνται να βρουν λύσεις στα ανασταλτικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Σε 10 επίσημα παιχνίδια κράτησε το μηδέν μόνο με Λέγκια και Παναιτωλικό. Ο χαφ Μάντσον παραμένει εκτός, όμως επιστρέφει ο Μέγιερι και ο Βέλλιος, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει επιθετικά.

Δεν πείθει ο Παναθηναϊκός
Δεν είχαν συνέχεια τα θετικά αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά τα θετικά αποτελέσματα με Πανιώνιο και Ολυμπιακό ήρθε η εντός έδρας ήττα 1-0 από την Ξάνθη. Οι Πράσινοι είχαν σοβαρό πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και το «πλήρωσαν» στο τέλος. Εντονος ο προβληματισμός, ενώ παρελθόν αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπάιζα. Μετά το Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με ΑΕΛ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Οι Μακέντα, Περέα είναι αμφίβολοι. Σε δύσκολη θέση οι πράσινοι και αναζητούν νίκη ηρεμίας.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, τα πέντε τελευταία εντός

21/04/19 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-0
25/11/17 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1
11/12/16 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1
07/11/15 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-2
07/06/15 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X