Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Παγίδα στο Περιστέρι για τον «Δικέφαλο»

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Παγίδα στο Περιστέρι για τον «Δικέφαλο»

Εναρξη: 19:00, 14/09/2019
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (10.425)

Η πρώτη δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ έρχεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο που ψάχνει την πρώτη του νίκη!

Για την πρώτη νίκη ο Ατρόμητος
O Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα αφού μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα. Mετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λάρισα, ακολούθησε το 2-2 με τη Λαμία εκτός. Υπάρχει πρόβλημα στην ανασταλτική του λειτουργία και η διακοπή λειτούργησε ευεργετικά! Ντεμπούτο για τον Ισπανό χαφ Μπαένα, τελευταίο απόκτημα της ομάδας ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο γκολκίπερ Μέγιερι είναι η πιο σημαντική απουσία των γηπεδούχων για το αποψινό παιχνίδι.

Για το απόλυτο νικών ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ έχει το πρώτο ματς εκτός έδρας, παρουσιάζεται στην Αθήνα όπου και δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα με τον Αμπελ Φερέιρα να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί, Αουγκούστο και Βαρέλα οι οποίοι έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα. Είχαν προηγηθεί οι δύσκολες εντός έδρας νίκες με Παναιτωλικό και Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ και στα 6 φετινά του επίσημα ματς, εντός και εκτός συνόρων. Οπου συνολικά η εστία του παραβιάστηκε αθροιστικά 10 φορές! Ισως ο Φερέιρα προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες
Ατρόμητος (4-3-3): Θεοδωράκης – Νάτσος, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης – Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες – Μανούσος, Βέλλιος, Ουγκράι.

ΠΑΟΚ (4-4-2): Πασχαλάκης – Μάτος, Ινγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης – Λημνιός, Εσίτι, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ – Πέλκας, Σφιντέρσκι.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, Τα τελευταία ραντεβού

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: 0-2 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: 1-3 (Κύπελλο Ελλάδας 2017-18)
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: 2-0 (Κύπελλο Ελλάδας 2017-18)
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: 0-2 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!


Σχολιάστε

X