Εργοτέλης - ΠΑΟΚ: Με φόρα στην Κρήτη ο «Δικέφαλος»

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: Με φόρα στην Κρήτη ο «Δικέφαλος»

Εναρξη: 15:00, 14/11/2018
Γήπεδο: Παγκρήτιο, Ηράκλειο

Ωρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος για τη 2η στροφή φιλοξενείται στην Κρήτη από τον Εργοτέλη. Με πολλές απουσίες λόγων… εθνικών ο «Δικέφαλος».

Ορεξάτος…
Ο Εργοτέλης μπήκε φουριόζος στο πρωτάθλημα της Football league με τρεις διαδοχικές νίκες. Οι Κρητικοί συνεχίζουν ακάθεκτοι, μιας και πέρασαν κι από τη Σπάρτη επικρατώντας με 2-0. Είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες με Κισσαμικό και Καλαμαριά. Ομάδα που δέχεται δυσκολα το γκολ και δείχνει πως οι στόχοι για τη φετινή σεζόν είναι αρκετά υψηλοί. Στο κύπελλο αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αήττητο Σπάτων εκτός έδρας.

Αήττητος, αλλά με προβλήματα…
Με το 2-1 επί του Παναιτωλικού «έκλεισε» μία «δύσκολη» εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, αφού είχε προηγηθεί το 1-1 του Περιστερίου με τον Ατρόμητο και η ήττα (2-0) της Ουγγαρίας από τη Βίντι, όπου τον έβαλε σε μπελάδες. Η διακοπή τον βρήκε αήττητο εντός συνόρων και στην κορυφή της Super League με τη βαθμολογική διαφορά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό να έχει μεγαλώσει. Βέβαια, στην Κρήτη θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, αλλά και με μεγάλο κίνητρο, αφού το 1-1 της πρεμιέρας του ομίλου κόντρα στον Αρη, τον «καλεί» να πάρει τη νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Λουτσέσκου θα προβεί σε ένα «πειραματικό» σχήμα, αφού δεν υπολογίζει στους διεθνείς του (π.χ. Πέλκας, Πασχαλάκης, Πρίγιοβιτς, Βαρέλα, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης), αλλά επειδή αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές όπως οι Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ακπόμ, Μάτος, η ποιότητά του παραμένει μεγάλη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X