Λαμία - Παναθηναϊκός: Γκολ... αγνοείται για τους γηπεδούχους!

Λαμία – Παναθηναϊκός: Γκολ… αγνοείται για τους γηπεδούχους!

Εναρξη: 19:00, 21/01/2019
Γήπεδο:Δ.Α.Κ. Λαμίας

Η Λαμία δε βλέπει δίχτυα στη Super League από τις 27 Οκτωβρίου, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών!

Πέρσι ήταν τα χιόνια, φέτος η βροχή! Η Λαμία και οι καιρικές συνθήκες αποδεικνύονται… κακοί δαίμονες για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, αφού πριν δυο εβδομάδες έχασε 1-0 κι έβαλε δύσκολα για την ρεβάνς του ΟΑΚΑ! Οι δυο τους τα λένε απόψε πάλι στη Λαμία για το πρωτάθλημα.

Γκολ… αγνοείται για τη Λαμία!
Η Λαμία ήταν καλή στη Θεσσαλονίκη, «πάλεψε» το ματς με τον Αρη αλλά έχασε με 1-0, με γκολ στις καθυστερήσεις. Ετσι, παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία και «πληρώνει» την επιθετική της δυστοκία, αφού στην κατηγορία συμπλήρωσε 637 λεπτά χωρίς γκολ! Μάλιστα, το τελευταίο γκολ στη Super League χάνεται στις… 27 Οκτωβρίου, όταν στο 83′ της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό ο Αντέτζο διαμόρφωσε το 3-2. Εκτοτε «τρέχει» σερί 0-2-5 και σε όλα τα παιχνίδια της δε βρήκε δίχτυα. Ο Μάκης Χάβος δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Μπεχαράνο, Ασίγκπα. Νοκ άουτ είναι και ο τιμωρημένος μπακ Σκόνδρας.

Να μπει πεντάδα ο Παναθηναϊκός
Σοκ στις καθυστερήσεις για τον Παναθηναϊκό, αφού ισοφαρίστηκε 2-2 από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και δεν κατάφερε να εδραιωθεί στην πεντάδα. Πάντως, έδειξε χαρακτήρα και αντίδραση – βρέθηκε πίσω στο σκορ – όμως ακόμη μία φορά φάνηκε πως το ανασταλτικό κομμάτι έχει… θέματα. Αλλωστε, στα έξι τελευταία του ματς δέχεται γκολ. Τελευταίο πρόβλημα για τον Δώνη, ο Κουλιμπαλί (που έμεινε εκτός, ενώ δεν υπολογίζονται ακόμη ο τραυματίας Κουρμπέλης και ο τιμωρημένος Ινσούα, όλοι τους βασικοί. Οι Κολοβέτσιος και Κάτσε ταξίδεψαν στη Λαμία. Οι δύο ομάδες θα τα πουν σύντομα, σε ακόμα ένα ραντεβού, καθώς την Πέμπτη θα συγκρουστούν ξανά στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 1-0 που κέρδισε η Λαμία στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X