Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Πρεμιέρα και... τεστ για Ομόνοια!

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Πρεμιέρα και… τεστ για Ομόνοια!

Εναρξη: 20:30, 18/09/2020
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός έπειτα από δυο χρόνια επέστρεψε στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος, κατακτώντας τον 45ο τίτλο του. Έκανε μια υπέροχη πορεία στην Ευρώπη, ενώ έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου (12/09), όπου υπερκέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ, φτάνοντας στο νταμπλ.. Οι Πειραιώτες παρουσιάσαν ένα εξαιρετικό σύνολο και πρωτεργάτης της επιτυχίας ήταμ ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το νέο ρόστερ θα έχει διαφορές σε σχέση με πέρσι. Ο εντυπωσιακός μπακ, Κώστας Τσιμίκας θα αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν, ο Ομάρ είναι πλέον παίκτης της Γαλατά, ενώ ο Γκιγιέρμε πήρε μεταγραφή στην Αλ Σαντ.

Ο Γκερέρο έφυγε για τη Νότιγχαμ, ενώ ελέυθερος έμεινε ο Χριστοδουλόπουλος. Παράλληλα, Καμαρά, Σεμέντο και Σα είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων, αν και ο Μαρτίνς έβαλε προσωρινά τέλος στα σενάρια.  Στον αντίποδα, ο γκολκίπερ Κρίστινσον πήρε τη θέση του Αλέν, ενώ οι πολύπειροι Ραφίνια, Χολέμπας προσθέτουν δύναμη στα άκρα. Ο Πέπε βάζει ποιότητα στο κέντρο, το οποίο θα γίνει πιο δυνατό με την παρουσία του Εμβιλά. Το ματς με την Ομόνοια μένει στην άκρη, ο τελικός με την ΑΕΚ έχει ήδη ξεχαστεί και οι Πειραιώτες θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Τα νέα πρόσωπα λοιπόν θα είναι ο Σεμέντο (αντί του Σισέ) και τρεις καινούργιοι, οι Ραφίνια, Χολέμπας (αντί των Μπρούνο, Τοροσίδη) κι ο Εμβιλά (αντί του…Μασούρα) με τον Μαρτίνς να το γυρίζει από 4-2-3-1 πάλι στο 4-3-3, που τον έβγαλε ασπροπρόσωπο στο πρώτο εξάμηνο του 2020, χωρίς καθαρό δεκάρι. Είναι προφανές ότι ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να δώσει χρόνο τόσο στον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό, που έπαιξε ένα 15λεπτο στον τελικό στο Βόλο για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια του από τον κορονοϊό (και για πρώτη φορά μετά το ματς με τη Γουλβς πριν 35 ημέρες!) όσο και στις τρεις μεταγραφές της ομάδας, αυτοί για να μπουν σιγά σιγά στον ρυθμό και στο πνεύμα του συνόλου. Μιλάμε δηλαδή για ένα σχήμα με Τζολάκη, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά.

Από τη νίκη με Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης 

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Παναθηναϊκού, δείχνοντας παράλληλα καλό πρόσωπο. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύθηκαν τις αδυναμίες του αντιπάλου και συνέχισαν με… φόρα, όπως έκλεισαν άλλωστε τη σεζόν. Παράλληλα, ο Ριέρα, με το γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ξόρκισε μια κατάρα τριών ετών για τον Αστέρα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Είναι η μόνη ομάδα της Super League που παραμένει αήττητη από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά το lock down έχοντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του Άλβαρες, ωστόσο επιστρέφουν στη διάθεση του Ράσταβατς οι Ιγκλέσιας και Σίτο.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, οι αριθμοί του ματς
25 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες μετρά ο Ολυμπιακός συνολικά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Στον Πειραιά και σε 17 ματς, οι «Ερυθρόλευκοι» μετρούν 15 νίκες και δυο ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στην περυσινή πρεμιέρα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί δύσκολα εντός έδρας με 1-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X