Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Το... σεντόνι περνά από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το… σεντόνι περνά από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Εναρξη: 19.30, 17/02/2019

Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της 2ης θέσης. Ο Φεβρουάριος των ντέρμπι ανήκει στην Ενωση!

«Τελικός» για Ολυμπιακό

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά του στέρησε την ευκαιρία να παλέψει για τον τίτλο και πλέον απέναντι στην ΑΕΚ θα παρουσιαστεί για να «κλειδώσει» τη 2η θέση. Σε δυο σερί δύσκολα ματς, δέχθηκε αθροιστικά πέντε γκολ (αν προσθέσουμε και το 3-3 της Λαμίας, έστω και αν έπαιξε με «ρεζέρβες», τότε φτάνει τα οκτώ παθητικό στις τρεις τελευταίες του αναμετρήσεις). Με τη Ντιναμό δεν άντεξε αμυντικά και το 2-2 δεν του δίνει το πάνω χέρι. «Εχουμε χρέος να κερδίσουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την ομάδα και τον κόσμο μας» είπε ο Μαρτίνς. Εκτός της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα να υπερκεράσει και την κόπωση. Παίκτες του «κλειδιά» όπως οι Φορτούνης, Ποντένσε, Γκιγιέρμε προέρχονται από δύο σερί παιχνίδια και ο Μαρτίνς θα προβεί σε αλλαγές, με τους Μασούρα, Χριστοδουλόπουλο, Σολδάνο, Κούτρη και Τοροσίδη να παίρνουν θέση βασικού.

Ολα για τη 2η θέση η ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στον πάγκο της ΑΕΚ και ήδη άφησε το στίγμα του. Με τον Ισπανό κόουτς η Ενωση μετρά δύο σερί νίκες με σκορ 1-0, κόντρα σε Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Ο προσανατολισμός της είναι η διασφάλιση του μηδέν, το «πάγωμα» του ρυθμού και θέλει να πηγαίνει τις αναμετρήσεις της σε σετ παιχνίδι, όπου εκμεταλλεύεται τις όποιες φάσεις της παρουσιαστούν. Ο Πόνσε σε εξαιρετική κατάσταση (σε 8 εμφανίσεις του στο 2019 έχει πετύχει ισάριθμα γκολ και μετρά ακόμη μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι). Η ΑΕΚ έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ και αυτό σε στατική φάση, στα τελευταία της 849′ στην κατηγορία.

Οι αριθμοί λένε…

Το συνολικό εντός έδρας ρεκόρ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ είναι 39-16-20.

Στο παρελθόν 20 ντέρμπι των δύο ομάδων έγιναν μήνα Φλεβάρη και η Ενωση έχει κερδίσει τα οκτώ, έξι έληξαν ισόπαλα, ενώ έξι νίκες μετρά ο Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ «τρέχει» σερί 5-2-1 κόντρα στους «ερυθρόλευκους», σε Φάληρο και ΟΑΚΑ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X