Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Εναρξη: 17:15, 25/02/2019
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης (34.000)

Πέφτει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Δευτέρας (17:15) θέλοντας να εκμεταλλευτεί την γκέλα του ΠΑΟΚ (έμεινε στο 1-1 με τον Αρη στην «Τούμπα») και να μειώσει με νίκη στους 7 τους βαθμούς από την κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ από την Ντινάμο Κιέβου και την ήττα 1-0 στην Ουκρανία, με μοναδικό στόχο πλέον την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο ΟΦΗ υπέστη δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από ΑΕΚ (0-1 εκτός) και Λαμία (1-3 εντός).

Αλλαγές λόγω κόπωσης ο Ολυμπιακός
Τέσσερα ματς υψηλής έντασης σε διάστημα δύο εβδομάδων, δύο στο πρωτάθλημα, δύο στο Γιουρόπα Λιγκ με συγκεκριμένους παίκτες να καλύπτουν τα περισσότερα χιλιόμετρα.

Σε αυτό το διάστημα κρατάει μόνο το β’ ημίχρονο με την ΑΕΚ και την ανατροπή από 0-1 σε 4-1, ενώ οι εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ (ήττα 3-1 στην «Τούμπα») και με Ντινάμο Κιέβου (2-2 εντός, ήττα 1-0 εκτός) προβλημάτισαν τόσο για τα αμυντικά καθήκοντα, όσο και για το γεγονός ότι ξανά δημιούργησε, αλλά δεν σκόραρε.

Ο Μαρτίνς θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας, πρέπει να δώσει ανάσες στους υπόλοιπους, αφού την Πέμπτη (28/02) ακολουθεί αγώνας Κυπέλλου για τους «8» κόντρα στη Λαμία στο Φάληρο. Εκτός αποστολής οι στόπερ Βούκοβιτς, Σισέ, ο εξτρέμ Ντίας και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος (εξτρέμ) και Ομάρ (μπακ).

«Ζορίζουν» τα πράγματα στον ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση, καθώς αυτή τη στιγμή παραμείνει στην… αποβάθρα για το τρένο που θα οδηγήσει στην Β’ Κατηγορία. Στην 15η θέση με 17 βαθμούς και πέντε βαθμούς να απέχει από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης. Τα τρία ματς που ακολουθούν είναι σαφώς κρίσιμα, σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού ακολουθούν Λάρισα (εντός), Απόλλων Σμύρνης (εκτός) και Λεβαδειακός (εντός), ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με τους Κρητικούς.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ηττήθηκε από τη Λαμία στο Ηράκλειο με 1-3, υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και την 3η στα πέντε πιο πρόσφατα, ενώ ενδιάμεσα έμεινε στην ισοπαλία κόντρα σε Ξάνθη (0-0 εντός) και Ατρόμητο (1-1). Με πολλά προβλήματα ταξίδεψε στον Πειραιά, καθώς εκτός έμειναν οι επιθετικοί Βουό, Γιακουμάκης, αλλά και οι αμυντικοί Κυριακίδης, Δελληγιανίδης, Παπαστεριανός και Νάστος.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός: 0-3 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Ολυμπιακός – ΟΦΗ: 3-0 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός: 0-4 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)
Ολυμπιακός – ΟΦΗ: 5-1 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X