Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Για το αήττητο και την κορυφή!

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Για το αήττητο και την κορυφή!

Eναρξη: 19.30, 15/02/2020
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Ο αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. 

Για το αήττητο και την κορυφή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύθηκε κόντρα στη Λαμία, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως η είσοδος του Ματιέ Βαλμπουενά άλλαξε εντελώς την εικόνα του. Τρεις ασίστ από τον Γάλλο και οι Πειραιώτες των πολλών ευκαιριών επικράτησαν 3-2, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, αλλά και στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν. Την ερχόμενη εβδομάδα οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Άρσεναλ στη φάση των «32» της διοργάνωσης, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες είναι αήττητοι, βρίσκονται στο +2 από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θέλουν να διατηρήσουν ή να αυξήσουν το πλεονέκτημα. «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, αλλά δεν έχουμε χάσει στο πρωτάθλημα για ένα χρόνο και αυτό είναι καλό.

Το γήπεδό μας είναι πάντα γεμάτο, η παρουσία μας σε Europa League και Champions League είναι καλή. Φτιάξαμε μια πραγματικότητα για την ομάδα πολύ διαφορετική από αυτή που βρήκα στην αρχή» τόνισε ο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός έχει τρία βασικά του στελέχη που λόγω των καρτών τους έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο. Ο λόγος για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μασούρα και Γκιγιέρμε. Θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως οι Γκασπάρ και Μπουχαλάκης θα καλύψουν τις θέσεις του δεξιού μπακ και του χαφ αντίστοιχα, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Σουντανί, όπως και οι Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.| 21+

Σε δύσκολη θέση ο Πανιώνιος
Σε παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες Πανιώνιος και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Νέα Σμύρνη και έχασαν ευκαιρία για βαθμολογική αναρρίχηση. Σε ένα άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο, στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν «κάνει» ούτε στους γηπεδούχους (παράμειναν χαμηλά), ούτε στους φιλοξενούμενους (δεν κατάφεραν να εδραιωθούν στην εξάδα). Στο -4 από τον Παναιτωλικό και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τους Νεοσμυρνιώτες, που εκτός έδρας έχουν μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία σε έντεκα εξόδους. Νέο πλήγμα ο τραυματισμός του Οικονομίδη.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος, η παράδοση

Τι λέει όμως η παράδοση; Ο Ολυμπιακός έχασε μόνο σε μία από τις 39 τελευταίες του αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο σε Φάληρο, Νέα Σμύρνη ή ΟΑΚΑ και «τρέχει» σερί 32-6-1. Στον Πειραιά και στα δέκα τελευταία παιχνίδια για τη Super League, οι Πειραιώτες μετρούν εννέα νίκες και μόλις μια ήττα. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα έχουν δεχθεί μόλις δυο τέρματα από τους Νεοσμυρνιώτες. Αναλυτικά:

02/02/19 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0
18/02/18 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0
26/02/17 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 0-1
23/08/15 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 3-0
17/12/14 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0
05/02/14 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0
21/04/13 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-1
19/02/12 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0
06/11/10 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 5-0
26/09/09 Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Σχολιάστε

X