Ουζουνίδης: Εφυγε από την ΑΕΚ χωρίς νίκη σε ντέρμπι!

Ουζουνίδης: Εφυγε από την ΑΕΚ χωρίς νίκη σε ντέρμπι!

Ο Ουζουνίδης παραιτήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ και αποχωρεί δίχως να έχει κερδίσει σε κανένα φετινό ντέρμπι της Superleague, αλλά και με αρνητικό ρεκόρ στο Champions League!

«Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας υπέβαλλε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας μας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ”Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε  στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.

Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια”» ήταν τα λόγια του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος είδε μέσα σε λίγους μήνες να ναυαγεί το πλάνο του για την Ενωση!

Οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στο διαζύγιο μετά και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, που σήμανε ουσιαστικά και το τέλος κάθε ελπίδας για την υπέρβαση.  Σε αυτό το ντέρμπι η ΑΕΚ είχε μαχητικό πνεύμα, είχε συγκέντρωση στην εκτέλεση του πλάνου, είχε ένταση, αλλά ήταν προβλέψιμη, αφού με το να σηκώνει τη μπάλα από τα πλάγια σπατάλησε την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό μειονέκτημα. Μπορεί ο Πόνσε να έσωσε την παρτίδα και να μην ήρθε η ήττα, ωστόσο σε ακόμα ένα φετινό ντέρμπι δεν ήρθε η νίκη! Ναι, η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε κανένα μεγάλο ματς της σεζόν στη Superleague , όταν πέρσι είχε πάρει συνολικά 16 βαθμούς στα έξι ντέρμπι, μετρώντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία απέναντι σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Χάθηκε το «μετάλλο»; Τη φετινή σεζόν η Ένωση έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τέσσερα ντέρμπι που έχει δώσει, με συνέπεια να μετράει δύο μόνο μεγάλα αποτελέσματα κόντρα σε Σέλτικ και Βίντι στα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι, μιας και στους ομίλους δεν πήρε ούτε βαθμό (χειρότερη επίδοση ελληνικής ομάδας στον θεσμό).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X