Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο

Έναρξη: 19:00, 07/04/2019
Γήπεδο: Αγρινίου

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό. Χωρίς να διεκδικούν τίποτε παραπάνω από τη φετινή σεζόν, οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν απολαυστικό ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος.

Να ξεχάσει την εικόνα του με την ΑΕΚ ο Παναιτωλικός
Βαρύ το 4-0 του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, πολύ κακός στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός εκεί που δέχτηκε τα τρία από τα τέσσερα. Σοβαρά ατομικά λάθη και ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ανικανοποίητος.

«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος, αφήσαμε το σκορ να ξεφύγει, δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου παιχνιδιού», τα λόγια του Έλληνα τεχνικού. Τρεις νίκες σε δώδεκα ματς (3-3-6), τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία (2-0-4).

Στην έδρα του μετρά μόλις τρεις ήττες για το πρωτάθλημα (από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο) και δεν θέλει να βάλει στην ίδια λίστα έναν ακόμη ισχυρότερο αντίπαλο. Εκτός οι στόπερ Μιχάι και Άργκους, σταθερά απών οι φορ Μοράρ και Καμαρά.

Τριπλέτα «φωτιά» και αμυντικά κενά για τον Ολυμπιακό
Αν και τα γκολ κόντρα στον Ατρόμητο (2-1) τα πέτυχαν οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, ξανά εκείνοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι τρεις μεσοεπιθετικοί Φορτούνης, Ποντένσε και Μασούρας. Σε 11 παιχνίδια μέσα στο 2019 (αφήνουμε εκτός το ημιτελές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό), ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 34 φορές.

Προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο με τους Περιστεριώτες, σε αυτό το μέρος δέχτηκε και το μοναδικό τέρμα. Έδειξε για ακόμη μία φορά πως η άμυνα του παρουσιάζει τεράστια προβλήματα και πλέον στο πρωτάθλημα μετρά μόλις 11/25 ματς με μηδέν παθητικό.

«Μου άρεσε πολύ η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο, γυρίσαμε το ματς κόντρα σε έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που ήρθαν στο γήπεδό μας», μίλησε σαφώς ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς. Σταθερά εκτός ο Τοροσίδης και ο Χριστοδουλόπουλος.

Επιπρόσθετα στατιστικά
*Στις συνολικά 13 μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας, στις 11 επικράτησε ο Ολυμπιακός και 2 ματς έληξαν ισόπαλα, αμφότερα στο Αγρίνιο.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X