Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Να κάνουν σεφτέ οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Να κάνουν σεφτέ οι «πράσινοι»

Εναρξη: 19.15, 31/08/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε στη Λαμία και η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με εκείνη των φιλικών του καλοκαιριού. Για τη… ζημιά ο ΟΦΗ!

Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά την γκέλα της πρεμιέρας στην Λαμία, υποδέχεται τον ΟΦΗ θέλοντας να κάνει σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στη Λαμία, εγκλωβίστηκαν στο ρυθμό των αντιπάλων τους κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να βελτιωθούν και επιθετικά. Παράλληλα, υπάρχει και το κίνητρο της… εκδίκησης, από την περσινή εντός έδρας ήττα. Παναθηναϊκός έχει μεν 35 νίκες σε συνολικά 45 ματς που υποδέχθηκε τον ΟΦΗ, κέρδισε όμως μόνο τα 2 από τα 8 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων σε Αθήνα ή Ηράκλειο (5-1-2 το σερί του ΟΦΗ). Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο Μπεκ και το νέο απόκτημα ο Ολλανδός στόπερ Σέντεφελντ.

Οπως… πέρσι ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ με οδηγό το περσινό ματς με στόχο μια ανάλογη εμφάνιση. Οι Κρητικοί στην πρεμιέρα πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης» δείχνοντας καλά στοιχεία. Αποκτήθηκε ο Κουτρουμπής, μιλάει με Στάικο. Οι Κρητικοί υπολογίζουν και πάλι στους μεσοεπιθετικούς Βαζ, Φερέιρα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X