Παναθηναϊκός - Πανιώνιος: Αντίδραση για... εξάδα!

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Αντίδραση για… εξάδα!

Έναρξη: 16:00, 20/10/2018
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Σε κακό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, είναι εκτός εξάδας και κόντρα στον Πανιώνιο ψάχνει… αντίδραση! Σοβαρό πρόβλημα στο γκολ οι «κυανέρυθροι». 

Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε αρκετά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, ήταν πολύ καλός για ένα ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη δεν κατάφερε να αντέξει στον ίδιο ρυθμό. Ηττα 1-0 από τους Πειραιώτες και βρέθηκε εκτός εξάδας, αφού είναι στο -1 από την Ξάνθη. Ακολούθησε εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ για το κύπελλο, η οποία συνοδεύτηκε από άσχημη εμφάνιση. Oι «πράσινοι» καλούνται να αντιδράσουν άμεσα για να… σώσουν τη χρονιά. Αλλωστε, το Κύπελλο και η παρουσία στην εξάδα είναι οι μοναδικοί στόχοι στη σεζόν. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο και η νίκη απέναντι στον Πανιώνιο είναι μονόδρομος. Τι ακολουθεί; Στις 19 οι «πράσινοι» παίζουν στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη, στις 22 φιλοξενούν τον Ατρόμητο στην Καλογρέζα και στις 25 πηγαίνουν στην Λάρισα. Δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό να αγνοεί την νίκη στη Σούπερ Λιγκ μακριά από το λεκανοπέδιο εδώ κι έναν χρόνο! Από τις 30 Ιανουαρίου του 2019 και το «διπλό» στο Αγρίνιο.

Πρόβλημα στο γκολ ο Πανιώνιος
Νέα κακή εμφάνιση και νέα ήττα για τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Λαμία με 1-0. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και μπορεί για μια ώρα να έπαιζε με παίκτη περισσότερο, όμως δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό. Πέντε διαδοχικές ήττες και έντονο πρόβλημα στην επίθεση, αφού σε αυτό το διάστημα έχει σκοράρει μόλις μια (!) φορά. Στο κύπελλο πάλι δε βρήκε δίχτυα, ωστόσο απέσπασε λευκή ισοπαλία από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, κάνοντας πρώτο βήμα πρόκρισης. Ουραγός στη Super League και κάθε ματς είναι… τελικός. Ο Αραμπούλι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία αποφασίστηκε ο Γεωργιανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας να εκτίσει στο κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, η παράδοση
Με γκολ του Ντουρμισάι ο Πανιώνιος έφευγε προπέρσι με «διπλό» από την Λεωφόρο (0-1). Ηταν και η πρώτη επιτυχία κόντρα στους «Πράσινους» εκτός έδρας έπειτα από… 16 χρόνια! Τότε, τα είχε καταφέρει ο Ζίζι Ρόμπερτς. Συνολικά, η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του «τριφυλλιού» με 56 νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες.

20/10/18 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0
03/12/17 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 0-1
28/05/17 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0
06/04/17 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0
29/05/16 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X