Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Και στη μέση το… αήττητο

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Και στη μέση το… αήττητο

Εναρξη: 19:00, 3/3/2019
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο (69.618)

Από τη μία η διατήρηση του μοναδικού ελληνικού αήττητου πρωταθλήματος, από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1963-64, και από την άλλη η «απειλή» του ΠΑΟΚ για να κατακτήσει και εκείνος το φετινό πρωτάθλημα δίχως ήττα. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συγκρούονται το βράδυ της Κυριακής (19:00) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Δεν μιλάμε για ένα απλό ντέρμπι, αλλά για ένα ιστορικό παιχνίδι. Σε περίπτωση που φύγει «αλώβητος» από το ΟΑΚΑ ο «Δικέφαλος του Βορρά», κατά πάσα πιθανότητα, θα τερματίσει στην κορυφή αήττητος.

Δεν σβήνουν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για πεντάδα
Το 2019 έχει ρεκόρ 3-3-4. Σε αυτά τα ματς σημείωσε μόλις έξι τέρματα. Αν έβγαζε φάσεις και τις έχανε, θα υπήρχε η δικαιολογία της δυστοκίας. Ωστόσο δεν παράγει, ενώ παρουσιάζει έλλειψη φαντασίας και ενέργειας. Κυνηγάει τον Αρη στο κυνήγι της πεντάδας, αλλά πιθανότατα θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι σε 4 αγωνιστικές από τώρα.

Αυτή την αγωνιστική, όμως, προέχει να «σπάσει» το αήττητο του ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός να κερδίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά από το 2017, στον αγώνα της «Τούμπας» τότε για τα πλέι οφ (2-3). Εκτοτε έχει 3 ήττες με συνολικό απολογισμό 0-9!

Σημαντική η επιστροφή των μπακ Γιόχανσον και Ινσούα και λογικά ο Γιώργος Δώνης θα επαναφέρει το 3-5-2, το οποίο λειτουργεί καλύτερα. Εκτός παραμένει ο αμυντικός Κουλιμπαλί.

Το τελευταίο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ
Τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ πέρασαν, βγήκε χωρίς απώλειες και παρέμεινε στο μηδέν στις ήττες για το φετινό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θεωρείται το τελευταίο εμπόδιο να ξεπεράσει για να διατηρήσει το αήττητο, εκτός απροόπτου δύσκολα θα «σπάσει» από κάποια άλλη ομάδα.

Προέρχεται από μεγάλο ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο, όπου με δύο γκολ στο 114′ και το 119′ κέρδισε 4-2 στην παράταση (2-1 κ.δ.) και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά. Επιθετικά έβγαλε ξανά φάσεις, αλλά ανασταλτικά πάλι «πελαγοδρόμησε».

Το καλό είναι πως δεν έπαιξε με πολλούς βασικούς για 120 λεπτά και ο Λουτσέσκου διαχειρίστηκε τη μεγάλη κόπωση. Παρ’ όλα αυτά παραμένουν τραυματίες και δεν ταξίδεψαν στην αποστολή οι μεσοεπιθετικοί Πέλκας και Ελ Καντουρί.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: 0-3 (Σούπερ Λίγκα 2017-18)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: 1-0 (Σούπερ Λίγκα 2016-17)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: 2-2 (Σούπερ Λίγκα 2015-16)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: 4-3 (Σούπερ Λίγκα 2014-15)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: 2-1 (Σούπερ Λίγκα 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X